Hidayet Türkoğlu'ndan iddialara yanıt!

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, parasını Türkiye'ye getirmediği için Cumhurbaşkanlığı tarafından danışmanlık ve federasyon başkanlığı görevlerinden alındı iddiaları üzerine açıklama yaptı. Türkoğlu, "Büyük bir gururla sürdürdüğüm görevlerimi sürdürmeye devam ediyorum" ifadelerini kullandı.

Hidayet Türkoğlu'ndan iddialara yanıt!
Hidayet Türkoğlu'ndan iddialara yanıt!
GİRİŞ 12.01.2021 15:50 GÜNCELLEME 12.01.2021 15:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, görevlerine devam ettiğini bildirdi.

 

 

Türkoğlu, hakkında çıkan haberlerle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve "Büyük gururla sürdürdüğüm Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı ve Türk basketboluna hizmet etmek üzere seçilerek icra ettiğim Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı görevlerimi tüm bilgim, birikimim ve vizyonumla sürdürmeye devam ediyorum. Yeni dönemde yapılacak seçimlere hazırlanan isimlerin, kalitesiz derme çatma yalan haberlerle değil, basketbolun geleceğine yönelik vizyon ve iş planlarıyla kampanya yürütmelerini dilerim. Camiamıza yakışacak yöntemin bu olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"PARASINI TÜRKİYE'YE GETİRMEDİĞİ İÇİN GÖREVLERİNDEN ALINDI" İDDİASI

Hidayet Türkoğlu'nun federasyon başkanlığı ve Cumhurbaşkanı danışmanlığı görevlerinden el çektirildiği ileri sürülmüştü.

İddiaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakın bazı isimler ABD vatandaşı olan Hidayet Türkoğlu'nun yurt dışındaki banka hesabında bulunan 150 milyon euroyu Türkiye'ye getirmesini istedi. Türkoğlu'nun parayı Türkiye'ye getirmeyeceğini söylemesi üzerine Hidayet Türkoğlu'na Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki odasını boşaltması talimatı verilirken TBF Başkanlığı'ndan da istifa etmesi istendi.

YORUMLAR 8
  • garip 3 yıl önce Şikayet Et
    zenginlerin parası fakirlerin çenesini yorarmış
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    benim de milyon milyar avroların tl lerim olsaydı aha böyle gülerdim. banka 120 tl ek hesap faizini ödemedin diye aracı kurumla posta koyuyor bize de
    Cevapla
  • konyaspor 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen dostum aynen
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam Amerikada vergilerini ödemis. Simdi vergisini verdigi parayi Türkiyeye getirip yine vergi ödeyecek. Parayi getirmek yerine 10 milyonluk bagis yapsin TSK Gelisim vakfina.
    Cevapla
  • Atam Abdulhamid 3 yıl önce Şikayet Et
    Ama asıl soruya cevap verilmemiş maalesef, yurtdışında bu kadar parası var mı? ve ülkemize getirdi mi?
    Cevapla
  • Fenerbahçe 3 yıl önce Şikayet Et
    var evet ve getirmiyor bunu da gizlemiyor zaten. abd vatandaşı ve tüm serveti abd bankalarında. garip bir durum
    Cevapla
  • başkan 3 yıl önce Şikayet Et
    tamam da zaten adamın görev azli yapılmamış işine devam ediyor.. Burada sorun nerede ben anlamadım , parasını getirmesi gerekliliği bence ekmeğini yediği ülkesine de boynunun borcudur.. getirmiyorsa da yapacak birşey yok adamdan getirse de dünya vergi alırlar
    Cevapla
  • Atam Abdulhamid 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayır almazlar çünkü mali barış yürürlükte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle