Mike Tyson 15 yıl sonra ringlere döndü!

Eski ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson, 15 yıl sonra ringlere geri döndü. Tyson, gösteri maçında Roy Jones ile berabere kaldı.

GİRİŞ 29.11.2020 10:02 GÜNCELLEME 29.11.2020 11:47
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Son olarak 2005 yılında ringlerde boy gösteren eski ağır sıklet boks şampiyonu 54 yaşındaki Mike Tyson, tam 15 yıl sonra tekrar ringe döndü.

 

 

Amerikalı boksör Tyson, ABD'nin Los Angeles kentindeki Staples Center'da düzenlenen gösteri maçında 51 yaşındaki Roy Jones ile karşılaştı. 8 raund süren müsabakada iki sporcu da birbirlerine üstünlük kuramadı ve karşılaşma berabere sonuçlandı.

Kariyeri boyunca 58 maça çıkan Tyson, 44'ü nakavt olmak üzere 50 galibiyet aldı. Roy Jones da 75 mücadelede 66 galibiyet elde etti.

20 MİLYON DOLAR KAZANDI

Mike Tyson'ın aynı zamanda finans işlerine bakan kayınbiraderi Azim Spicer ise dövüş için efsane boksörün kazandığı parayı açıkladı.

Spicer, "İlk başta teklifi yaptığımda umursamıyor sandım. Kısa kesip kapatmıştı. 5 dakika sonra aradı ve 'ne kadar teklif ediyorlar?' diye sordu. 20 milyon dolar civarı diye söyledim. 'Tamam' dedi" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 24
  • Hafiz gs-li (Azeri) 3 yıl önce Şikayet Et
    m.tyson hangisi men onu anlamadim
    Cevapla
  • birkıssadanbinhisse 3 yıl önce Şikayet Et
    mike tysonu kuruluş Osmana yada boyle tarihi bir dizimize misafir sanatçi olarak davet edilmesini isterim hem Camilerimizi gezer hemde dunyada yankı uyandirir Musluman sonucta
    Cevapla
  • Cem 3 yıl önce Şikayet Et
    1 saatlik maça TYSON PAKETİ adi altinda üyelik satti s sport plus kanali benim bildiğim paket uyelikler aylik olur iş Mike TYSON Olunca TYSON paketi adi altinda satis yapildi daha bunun bahisleri vat biletler zaten fahiş paraydı bence TYSONun reklamindan bayaği ekmek yediler
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya da bir düzendir tıkır tıkır işliyor. Bir maça Amerika lı olunca mı 20 milyon dolar verilir?
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    iki ihtiyarı dövüştürüp dünyaya seyrettirdiler
    Cevapla
  • oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    genç olunca ne değişiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle