Hamilton'a temizlik aracıyla cevap: Bak işine kardeşim

Yağmur nedeniyle ara verilen sıralama turlarında pisti kurutmak için çalışmalar yapan süpürme aracı dünyanın gündemine oturdu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, pisttin kaygan olduğunu söyleyerek eleştiren Dünya Şampiyonu Lewis Hamilton'a yol süpürme aracı ile sosyal medya hesabından cevap vererek "Bak işine kardeşim” dedi.

Hamilton'a temizlik aracıyla cevap: Bak işine kardeşim
Hamilton'a temizlik aracıyla cevap: Bak işine kardeşim
GİRİŞ 14.11.2020 17:52 GÜNCELLEME 14.11.2020 20:33
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Dünya'nın en büyük motor sporları organizasyonu olan Formula 1, 9 yıl aranın ardından İstanbul'da başladı. Tuzla Intercity İstanbul Park'ta sıralama turları, şiddetli yağış nedeniyle durduruldu.



Daha sonra Tuzla Belediyesi Yol Süpürme Aracı, ara verilen sıralama turlarının yeniden başlaması için pisti kurutma çalışmalarına başladı. Temizlik aracını pistin birinci virajının başında gören izleyiciler ise 'Birinci viraja ulaşan tek araç' yorumunu yaptı.



Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaşanan görüntülere esprili bir şekilde değerlendirerek sosyal medya hesabı Twitter üzerinden o anları paylaştı. "Lewis Hamilton, bak işine kardeşim" yorumunda bulundu.



Formula 1 resmi hesaplarından Tuzla Belediyesi Mesajı

Formula 1 organizasyonunun resmi sosyal medya hesapları, Tuzla Belediyesinin Yol Süpürme Aracı'nın birinci virajdaki fotoğrafını paylaştı.

Resmi hesap, "Geç katılımcı Pole pozisyonu için ortaya çıktı" yorumunu yaptı. Formula 1'in şampiyon takımlarından ve sezonun takımlar sıralamasının ilk sırasında bulunan Mercedes AMG Petronas takımının sosyal medya hesabından ise "Bugün birinci viraja ulaşan tek kişi o" yorumunu yaptı.




 

 

 

YORUMLAR 23
  • Asım 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir tarafta F1 , öbür tarafta cepheleri idare eden bir devletiz.
    Cevapla
  • selo 3 yıl önce Şikayet Et
    hayatında formula izlememiş irlandalılar yine içlerindekini dışarıya dökmüşler en efsane yarışlar böyle pistlerde ve yağmurlıu havada olabilir tüm formula takipçileri bugünkü sıralama turlarını izleyince yarın ki yarışı iple çekiyor hala içimizdeki irlandalılar sallıyor yok böyle pist mi olur böyle asfaltmı olur ulan azıcık Türk olmayı deneyin
    Cevapla
  • .... 3 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü kompleksliler
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya şampiyonu bilmiyor belediye başkanı biliyor. Helal olsun. Çok takdir ettim.
    Cevapla
  • salih 3 yıl önce Şikayet Et
    o pistin üstünde tüm yarışmacılar aynı şartlarda yarışıyor bu bizim İstanbul takımını tutan spikerleri çok benziyor saha çok kötü idi alışık olmadıkları kötü zeminde ancak bu kadar top oynanır be çok bilmiş kardeşim diğer takım halı sahada mı top oynuyor :)))
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Neticede bu da Mercedes... Arkadan cektiler...
    Cevapla
  • Gürol 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sporu takip etmiyen arkadaşlar bakıyom yine sallamaya başlamış. Bu tip pistler standart bir projeye göre belli sartlara bağlı yapılır. Toprağı düzelt dök asfaltı değil. Pist yapılır. Sonra kontrolleri yapılır. Eğer uygunsa yarışa izin verilir. Daha önce bu pistte yarışlar oldu. Sıkıntı olsaydı o zaman hiç izin verilmezdi. Adamlar akılsız mı uygun olmayan piste milyonlarca dolarlık ekibi buraya göndersin. Viraj giriş çıkış yol egimi vs. Hepsi hesaplı kitaplı. Sirf yorum yapmış olmak için sallamayın lütfen. Bugün olanlar özel bir durum. Başka pistlerde de geçmiş dönemde bu tip sıkıntılar oldu olacak.
    Cevapla
  • Ümit 3 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan bu sporu hicbiriniz bilmiyorsunuz. Sıkıntı piste yeni asfalt atılmış olması. Yol tutuşu azaltıyor. Son dakika takvime eklendiği için bizimkiler şov yapmak için asfalt döktüler,bunu da iyi bir şey sandılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle