Formula 1 araçları Avrasya Tüneli'nde!

Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Formula 1, 13-14-15 Kasım tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek. F1 Türkiye Grand Prix öncesi tanıtım filmleri de çekilmeye başlandı.

GİRİŞ 09.11.2020 16:10 GÜNCELLEME 09.11.2020 16:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Formula 1’in 9 yıl aradan sonra yeniden takvimine eklediği İstanbul Park, 13-14-15 Kasım tarihlerinde yarışlara ev sahipliği yapacak. F1 Türkiye Grand Prix'i öncesinde İstanbul'da 3 gün sürecek bir tanıtım filmi organize edilmişti. Çekimlerin ilk günü Avrasya Tüneli'nde yapıldı.

 

 

Avrasya Tüneli kullanıldı

Formula 1 öncesinde Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanlığı himayesinde tanıtım filmi çekildi. Formula araçları bir ilki gerçekleştirerek Avrasya Tüneli'nden Anadolu Yakası'na geçti. Çekimlere yarın ve çarşamba günü devam edilecek.

 

 

Bazı yollar trafiğe kapatılacak

10 Kasım Salı günü, 08.30 - 11.45 saatleri arasında Avrasya Tünel Son Çıkış Çatladıkapı’ya gelmeden U dönüşü kapatılacak. Yine Sahilyolu Sirkeci istikameti, Aksakal Sokak'tan Çatladıkapı istikameti, Gülhane içerisinden Sahil Kennedy Caddesi istikameti, Sirkeci Meydan’dan Sahil Kennedy Caddesi Sarayburnu istikameti kapalı olacak.

Bu güzergahta trafik akışı, Sahil Güney Kennedy Caddesi Çatladıkapı U dönüşlerinden Sahil kuzeye, Aksakal Sokak'tan akım Küçük Ayasofya Caddesi’ne, Gülhane içinden ve askeri gazinodan çıkan araçlar Gülhane içine, Sirkeci Meydan’dan akım Ankara Caddesi’ne yönlendirilecek.

Galata Köprüsü kapatılacak

Yine Salı günü, 08.30 - 11.45 saatleri arasında Galata Köprüsü ve bağlantı yolları trafiğe kapatılacak.

Bu güzergah üzerindeki trafik, Ankara Caddesi Ve Hamidiye Caddesi kesişiminde Valilik istikametine, Cemil Birsel Caddesi’nden gelen akım Ragıp Gümüşpala Caddesi, Unkapanı, Atatürk Köprüsü, Atatürk Bulvarı, Balat Sahil Yolu’na, Ragıp Gümüşpala Caddesi - Unkapanı istikametinden Unkapanı istikametine yönlendirilecek.

Çarşamba günü trafiğe kapatılacak yerler

11 Kasım Çarşamba günü 13.45 - 16.00 saatlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bağlantı yolları her iki yönde trafiğe kapatılacak. Bu güzergah üzerindeki trafik akışı ise Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Avrasya Tüneli'ne yönlendirilecek.

YORUMLAR 7
  • yüksel alkan 3 yıl önce Şikayet Et
    trafik felc anlasindi ozaman
    Cevapla
  • batmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    ilkine gitmiştim muhteşemdi ama gel gör ki memleket olarak motor sporlarına ilgimiz yok.. arkadaşın inşallah HGS si vardır :)
    Cevapla
  • Adil G. 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaç yıldır yapılmıyordu. neden bu sene yapılıyor?
    Cevapla
  • sefa7 3 yıl önce Şikayet Et
    pandemiden dolayı bazı ülkelerde yapılmıyor. karşılıklı anlaşıldı. Cumhurbaşkanlığı ön ayak oldu. Ülkemiz açısından imaj katacak bir organizasyon. Hele de pandemi döneminde bu büyüklükteki bir organizasyonu yapabilmek ayrı bir imaj olacak. İnşallah sorunsuz gerçekleştiririz.
    Cevapla
  • batmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    reis geri getirtti
    Cevapla
  • Burak D. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir defa canlı izlemek nasip olmadı. Sese bak :D
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    sırf ekreme artı puan için yeniden istanbula verdiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle