Habib'den bir yumruk da İslam düşmanı Macron'a

Karma dövüş sanatları sporcusu Habib Nurmagomedov, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam karşıtı tutumuna tepki göstererek, "İnanın bana, bu provokasyonlar boşa çıkacak." dedi.

Habib'den bir yumruk da İslam düşmanı Macron'a
Habib'den bir yumruk da İslam düşmanı Macron'a
GİRİŞ 30.10.2020 15:09 GÜNCELLEME 30.10.2020 15:44
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Karma dövüş sanatlarının ilk Müslüman şampiyonu unvanına sahip Nurmagomedov, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Macron'un ifade özgürlüğü sloganı altında 1,5 milyardan fazla Müslüman’ın duygularını incittiğini belirtti.

 

 

Müslümanların, Hazreti Muhammed'i herkesten çok sevdiğine dikkati çeken Nurmagomedov, "Biz Müslümanlarız, Peygamberimiz Hazreti Muhammed'i annelerimizden, babalarımızdan, çocuklarımızdan, eşlerimizden ve kalbimize yakın olan tüm insanlardan daha çok seviyoruz. İnanın bana, bu provokasyonlar boşa çıkacak." ifadesini kullandı.

Nurmagomedov, paylaşımına, Macron’un yüzüne ayakkabı izi yerleştirilmiş bir fotoğraf ile Kuran-ı Kerim’de Ahzab Suresi'nin 57. ayetini olan "Allah'ı ve resulünü incitenleri Allah, dünyada ve ahirette lanetlemiş ve onlar için alçaltıcı bir ceza hazırlamıştır." ifadesini ekledi. 

 

 

YORUMLAR 82
  • Boyraz 3 yıl önce Şikayet Et
    Anam babam sana feda olsun ya resulü
    Cevapla
  • Sucu Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Macron un kellesi kesilir. Avrupa Müslümanlarını çetin bir kış bekliyor.
    Cevapla
  • Özlem-i Hasret 3 yıl önce Şikayet Et
    "ÜMMETİ için türlü CEFA çeken PEYGAMBERİMİZE",,,, , KAFİRLERİN O PİS sözlerini elbette YUTTURMALIYIZ CANIM KANIM SANA FEDA OLSUN YA RESULALLAH..
    Cevapla
  • Ahmet TÜRK 3 yıl önce Şikayet Et
    "Eğer istersen hayalinle Nurşin karyesindeki Seyda'nın meclisine git bak: Orada fukara kıyafetinde melikler, padişahlar ve insan elbisesinde melaikeleri bir sohbet-i kudsiyede göreceksin. Sonra Paris'e git ve en büyük localarına gir, göreceksin ki, akrepler insan libası giymişler ve ifritler adam suretini almışlar Mesnevi-i Nuriye - 263
    Cevapla
  • Abd kul 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. Allah sayılarınızı artırsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle