Meliha İsmailoğlu: Maçların iptal edilmesine üzüldük

VakıfBank forması giyen Meliha İsmailoğlu, Şampiyonlar Ligi maçlarının iptal olmasına üzüldüğünü söyledi.

Meliha İsmailoğlu: Maçların iptal edilmesine üzüldük
Meliha İsmailoğlu: Maçların iptal edilmesine üzüldük
GİRİŞ 03.05.2020 19:46 GÜNCELLEME 03.05.2020 19:47

Milli voleybolcu, Olimpiyat bileti sayısını kendisinin alması hakkında ''O an tüm hırsım ve gücümle sayıyı almaktan başka bir şey düşünmedim.'' ifadelerini kullandı.

 

 

Vakıfbank'ta oynayan Meliha İsmailoğlu, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Instagram canlı yayınına katıldı.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu'nun Şampiyonlar Ligi iptal kararını yorumlayan milli smaçör, ''Maçların iptal edilmesine üzüldük, yarı finale çıkmışken bu yükselişimizi finale giderek sürdürmek istiyorduk.'' diye konuştu.

 

 

Meliha, Olimpiyat Oyunları Elemeleri'nin son dakika Türkiye'den Hollanda'ya alınmasının kendilerine daha fazla motivasyon sağladığını belirtti.

Almanya ile oynanan final maçında Olimpiyat bileti sayısını kendisinin alması hakkında konuşan milli oyuncu, '' O an tüm hırsım ve gücümle sayıyı almaktan başka bir şey düşünmedim.'' ifadelerini kullandı. 

Milli Takım ve Vakıfbank başantrenörü Giovanni Guidetti'den bahseden 26 yaşındaki oyuncu, ''Guidetti'nin Milli Takım antrenörlüğüne getirildiğini duyduğumda çok heyecanlamıştım.'' dedi.

İtalyan çalıştırıcının bir oyuncuyu üst seviyeye taşıyabilme özelliğinin olduğunu belirten Meliha, ''Onunla çalıştığım için çok şanslı ve mutluyum'' ifadelerini kullandı.