Erdoğan'dan Sümeyye Boyacı'ya tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan milli sporcu Sümeyye Boyacı'yı tebrik etti.

Erdoğan'dan Sümeyye Boyacı'ya tebrik
Erdoğan'dan Sümeyye Boyacı'ya tebrik
GİRİŞ 14.09.2019 22:59 GÜNCELLEME 14.09.2019 22:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Erdoğan; "Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanarak bizleri gururlandıran Milli sporcumuz #SümeyyeBoyacı’yı gönülden tebrik ediyorum. Azmin, başarıların daim olsun, teşekkürler Sümeyye!" ifadelerini kullandı.

BAKAN KASAPOĞLU TELEFONLA ARADI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İngiltere'de düzenlenen Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası'nda 50 metre sırtüstü finallerinde yarışan Sümeyye Boyacı, Sevilay Öztürk ve Beytullah Eroğlu'nu telefonla arayarak tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, 50 metre sırtüstü finallerinde dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazanan Sümeyye Boyacı ile şampiyonada 6'ncılık elde eden Beytullah Eroğlu ve 8'inci olan Sevilay Öztürk'ü tebrik etti.

Şampiyonadaki derecelerinden dolayı milli sporcuları kutlayan Bakan Kasapoğlu, "Finallerde büyük heyecan yaşadık. Gelecek organizasyonlarda da tarihi başarılara imza atacağınıza yürekten inanıyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz" dedi.

YORUMLAR 1
  • Krbt 4 yıl önce Şikayet Et
    Başarılı bir sonuç elde etmiş.
    Cevapla