DHMİ'ye sporcu genel müdür

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın en stratejik kurumlarından biri olan Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü’ne sporun içinden ve sporu seven Hüseyin Keskin getirildi.

GİRİŞ 05.08.2019 23:28 GÜNCELLEME 05.08.2019 23:39

Funda Ocak’ın emekliye ayrılmasıyla boşalan DHMİ genel müdürlük koltuğu uzun zamandan bu yana vekalet ile yürütülüyordu. DHMİ’nin çiçeği burnunda Genel Müdürü Hüseyin Keskin, dünyada unutulmaya yüz tutmuş geleneksel branşların yeniden gün yüzüne çıkarılmasını sağlayan ve Başkanlığı’nı N.Bilal Erdoğan’ın yaptığı Dünya Etnospor Konfederasyonu’nda da yönetim kurulu üyeliği yapıyor. Ata sporu güreş başta olmak üzere geleneksel branşlara yakınlığı ile bilinen Genel Müdür Keskin’in küçük bir bütçeye sahip olan DHMİ Spor'u canlandıracağı ifade ediliyor.

Geçmişte yöneticilik yaptığı kurumlarda spora tam destek verdiğini ifade eden DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, ‘Ata sporları başta olmak üzere Mangala, Mas güreşi ve daha bir çok unutulmaya yüz tutmuş branşlarımızın canlandırılması için mücadele vereceğim. Geçmişin geleceğe aktarılmasında spor çok önemli’ diye konuştu.

 

 

DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, 15 Mayıs 2017
tarihinde ÜLKE TV ekranlarında Etnospor Festivali ile
ilgili açıklamalar yapmıştı.