Kerem Kamal'dan altın madalya

23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Kerem Kamal, 60 kiloda altın madalya kazandı.

Kerem Kamal'dan altın madalya
Kerem Kamal'dan altın madalya
GİRİŞ 06.06.2018 21:22 GÜNCELLEME 06.06.2018 21:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul'da düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nın üçüncü gününde erkekler grekoromen stil 60 kilo finalinde Kerem Kamal, altın madalya kazandı.

Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi'nin ev sahipliği yaptığı ve 10 Haziran'da sona erecek organizasyonun üçüncü gününde erkekler grekoromen stilde 60, 67, 72, 82 ve 97 kiloda sporcular mindere çıktı.

 

 

Milli güreşçilerden Kerem Kamal, 60 kilo finalinde Rus rakibi Artur Petrosian'ı 6-3 yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Kerem, madalyasını Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın'ın elinden aldı.

Ödül töreninin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Kerem, kazandığı altın madalyadan dolayı çok gururlu olduğunu söyledi.

Türkiye'de düzenlenen şampiyonada altın madalya kazanamanın çok daha özel olduğunu vurgulayan Kerem, "Ülkemde altın madalya kazanmak onur ve gurur verici, çok mutluyum. Çok şükür bana nasip oldu. Dün finale çıkan 2 arkadaşımız yaşadıkları talihsizliklerden dolayı altın madalya alamamıştı. Ülkemizde ilk altın bana nasip oldu, çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Kerem'in altın madalya kazandığı 60 kilo mücadelelerinde Rusya'dan Artur Petrosian gümüş madalya elde etti. Azerbaycan'dan Murad Mammadov ile Gürcistan'dan Dato Chkhartishvili ise bronz madalyada kaldı

YORUMLAR 1
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    helal
    Cevapla