Ordu'da başarılı sporculara Cumhuriyet altını

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ve AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, ulusal ve uluslararası müsabakalarında dereceye giren sporculara Cumhuriyet altını verdi.

Ordu'da başarılı sporculara Cumhuriyet altını
Ordu'da başarılı sporculara Cumhuriyet altını
GİRİŞ 11.12.2017 16:58 GÜNCELLEME 11.12.2017 16:59

Ordu Gençlik Merkezinde düzenlenen faaliyette ödül töreni öncesi sporcular ve aileleriyle birlikte kahvaltıda bir araya gelen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu yaptığı açıklamada, iktidar olarak Ordu’da spor yatırımlarına son yıllarda büyük önem verdiklerini dile getirdi. 15 yıllık AK parti iktidarı döneminde Ordu’ya yapılan spor yatırımlarının toplam miktarının 370 milyon lira olduğunu açıklayan Gündoğdu, “Spor yatırımlarına çok ciddi yatırımlar yaptık. Sporun her alanında geçmişe nazaran 100-200 katı yatırım ve hizmetler yapıldı. Ordu’nun her ilçesinde mutlaka bir veya birkaç tane spor yatırımı vardır. Gençlik Merkezlerinin hayata geçmesiyle gençlerimizin sosyal ve sportif aktivitelerini katılması sağlandı. Biz her alanda ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesiyle hareket ediyoruz” dedi.

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk de ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında dereceye girmiş ve ödül almış sporcuları ödüllendirmeyi bir borç bildiklerini belirtti. Konuşmaların ardından ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında dereceye giren 24 sporcu Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.