İlk açıklama geldi! Durumu kritik!

Naim Süleymanoğlu'nun beynindeki kanama ve buna bağlı artan ödem nedeniyle alındığı ameliyat sona erdi. Prof. Dr. Polat, hayati tehlikenin devam ettiğini kaydetti

İlk açıklama geldi! Durumu kritik!
İlk açıklama geldi! Durumu kritik!
GİRİŞ 11.11.2017 19:28 GÜNCELLEME 11.11.2017 22:41
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, beyindeki kanama ve buna bağlı artan ödem nedeniyle acil ameliyata alındı.  

AMELİYATTAN ÇIKTI
 
Beyindeki kanama ve buna bağlı artan ödem nedeniyle acil ameliyata alınan olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, yaklaşık 1.5 saat süren ameliyattan çıktı.
 
Nakil sonrası karaciğer fonksiyonları sağlıklı düzeye ulaşan ve nakil kaynaklı önemli bir problemi olmayan Süleymanoğlu, beyin kanamasına bağlı ödem nedeniyle bir ayı aşkın süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu.
 
Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Süleymanoğlu, beynindeki artan ödeme müdahale edilmek üzere acil ameliyata alındı.
 
Ameliyat, Memorial Şişli Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü'nden Prof. Dr. Gökhan Akdemir ve ekibi tarafından gerçekleştirildi.

AÇIKLAMA GELDİ

Operasyona katılan diğer doktor Prof. Dr. Gökhan Akdemir ise "Şu durumda tekrar bir ameliyata gerek görülür mü süreç ne getirir bilemiyoruz. Yoğun bakımda takibine devam ediyoruz. Türk halkından dualarını esirgememesini istiyoruz." dedi.

YORUMLAR 12
  • soner gönen 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahım acil şifalar versin
    Cevapla
  • Vedat USLU 6 yıl önce Şikayet Et
    Nakilleri basit gören çok akıllılara ecel geldiyse bütün bedeni nakille değiştirseniz Azrail AS görevini yapar Allah Teala Naime şifa versin
    Cevapla
  • Ismail Şahin 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim acil şifalar versin inşaallah
    Cevapla
  • Uluğ Tarkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahim acil sifalar versin. Cocuklugumuzdaki super kahramanimiz sendin
    Cevapla
  • İNCİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Rabb'imden acil şifalar diliyorum.Lütfen hepimizin gururu olan kardeşimize dualarımızla destek olalım.Allah(cc) yar ve yardımcısı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle