Almanya iyice abarttı!

Spor turnuvası için Almanya'ya gelen 14 kişilik grupta bulunan bir Türk'ün gözaltına alındığı, diğerlerinin sorgularının Düsseldorf havalimanında sürdüğü ifade edildi.

Almanya iyice abarttı!
Almanya iyice abarttı!
GİRİŞ 10.12.2016 04:05 GÜNCELLEME 10.12.2016 14:37
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Türkiye'den Almanya'ya gelen 14 kişilik sporcu kafilesinin Alman polisi tarafından sorgulandığı ve grupta bulunan bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

AKIL ALMAZ SUÇLAMA!

Türk diplomatik kaynakları, Ankara'dan geldikleri Düsseldorf havaalanında 6 saati aşkın süredir bekletilen gruptaki kişilerden T.Ö'nün, Almanya'ya yasa dışı bir şekilde insan sokmaya çalışmaktan gözaltına alındığı ve hakim karşısına çıkarılacağı açıklamasında bulundu.

Aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu "hususi pasaport" sahibi yolcuların, polis tarafından tercüman aracılığıyla ifadelerinin alındığı belirtildi.

TURNUVA İÇİN GELMİŞLERDİ

Yolcuların, bir karate turnuvası için Almanya'ya geldiklerini söylediği öğrenildi. Havaalanı polisinin devreye giren Türk yetkililere ilk aşamada, sözkonusu yolcularla ilgili sorgulamanın uzun sürebileceği, işlemler bitmeden kimseyle görüştürülmeyecekleri ve daha detaylı bilgi verilmeyeceği açıklamasını yaptığı kaydedildi.

Grupta bulunanların sorgulanmalarının sabah saatlerine kadar sürmesinin beklendiği, Türkiye'nin Düsseldorf Başkonsolosluğu Hukuk Müşavirliği yetkililerinin de polisle irtibatta olduğu ifade edildi.

YORUMLAR 66
  • Türkiye ❤️ 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer ki Osmanlı tokatı atmak istiyorsanız laflarla değil efendim .. çağrı yapın da gelelim .. Gelsek akrabalarımız bile yüzümüze bakmaz ancak bizden daire istiyorlar .. yani eşşekler siz çalışşın biz yiyelim diyorlar .. bunun adaleti nerde kim bu kadar gurbetçinin kazandığı paranın hakkını verecek ... olsun yarın mahşer gününde iki elimiz yakalarında olacak ..belki Rabbim nasip ederde vatana döneriz
    Cevapla
  • Vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer ki imkanımız olsa İnan'ın 5 dakika bile kalmam ... yokluk bizi mecbur etti gurbeti ben mi yarattım türkü misalı ... İnan'ın bu tartişmalar bu yorumlar iyiye gitmiyor ... ne olur bizlere yardım edin bir an İçin anavatanımıza geri dönelim ..öyle boş konuşmayla olmuyor ..o kadar insanımız gurbette meslekleri var doktor / ebe/ öğretmen vs.. nolur imkan tanıyın da vatanımızda sürdürelim mesleklerimizi ...sırf paramız sevilmesin bedenimizi de canımızı da çağırın da bizlerde ciddiye alalım
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Avrupa herhalde Kanuni Sultan Süleyman'ın tokatını özledi.
    Cevapla
  • iskndrn. 7 yıl önce Şikayet Et
    Inaniyorsan ustunsun. Yoksa buna da mi inanmiyorsunuz? Almanya 1. Dünya savaşında osmanlı ile beraber yenildi. Ama parcalanmadi. Çünkü kendini kurtarmak için osmanli yi sattı. Bunlar dost değil. Dönek. Düşman.
    Cevapla
  • Servet kocaağa 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanların bu yarışta işkence edebileceği ve kaybından korkmadığı 3 milyonu aşkın Türk'ü var, bizim gümrüklerde turist bekletme lüksümüz yok. Türkiyede alman işçisi ve işsizi olmadığına göre bu yarışta havlu atan olacağız. Ya da bunlara katlanmaya devam. Hoşumuza gitse de, gitmese de. Eh biraz adaletsiz olsa da yapacak birşey yok gibi.
    Cevapla
  • hakkı 7 yıl önce Şikayet Et
    enerji hatları ve bogazlar vs ne güne duruyor. bizim elimizdeki kozlar daha buyuk ama siz göremiyorsunuz. türkiye nin hamleleri cok kardesim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle