Marsel İlhan çeyrek finalde

İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'nın ikinci turunda karşılaştığı Yannick Mertens'i mağlup eden Marsel İlhan, çeyrek finale yükseldi.

Marsel İlhan çeyrek finalde
Marsel İlhan çeyrek finalde
GİRİŞ 15.09.2016 19:27 GÜNCELLEME 15.09.2016 19:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TED Spor Kulübünün Tarabya'daki tesislerinde 68.'si düzenlenen 75 bin dolar ödüllü turnuvaya, Sırp sporcu Nikola Milojevic'i yenerek başlayan 29 yaşındaki milli raket, ikinci tur mücadelesinde rakibini 6-3 ve 6-4'lük skorlarla set vermeden mağlup etti.

Haftaya dünya sıralamasının 283'üncü basamağında başlayan Marsel, çeyrek finalde 4 numaralı seribaşı İsviçreli Marco Chiudinelli ile karşılaşacak.

Teklerdeki diğer çeyrek final mücadeleleri ise Malek Jaziri-Marc Sieber, Tobias Kamke-Marius Copil ve Michal Konecny-Dudi Sela arasında oynanacak.

Öte yandan, çiftler kategorisinde Tuna Altuna ile Cem İlkel ikilisi, Anıl Yüksel-Tallon Griekspoor çiftini 7-6, 3-6 ve 11/9 ile geçerek yarı final vizesine cebine koydu.

Altuna-İlkel çiftinin final yolundaki rakipleri Fransız raketler Sadio Doumbia ve Calvin Hemery olurken, çiftlerdeki diğer yarı final eşleşmesi Kimmer Coppejans-Francesco Vilardo ile Marco Chiudinelli-Marius Copil arasında yapılacak.

YORUMLAR 1
  • cikko 7 yıl önce Şikayet Et
    vur davulcu davula çal zurnacı marsel tur atlamıs
    Cevapla