Şansal Büyüka patladı!

Yayıncı kuruluş Lig TV'nin moderatörü, usta gazeteci Şansal Büyüka Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananlara isyan etti.

Şansal Büyüka patladı!
Şansal Büyüka patladı!
GİRİŞ 25.04.2016 00:02 GÜNCELLEME 25.04.2016 00:02
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Yayıncı kuruluş Lig TV'nin moderatörü, usta gazeteci Şansal Büyüka Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananlara isyan etti.

Hakem Bülent Yıldırım'ın kararıyla tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan usta gazeteci Şansal Büyüka'yı çileden çıkardı. Yaşananlara tepkisini gösteren Büyüka, sorumluları hedef aldı. Büyüka, "Sen geçen senenin (Rize maçı sonrası Fenerbahçe otobüsünün kurşunlanması) faillerini bulmazsan, sen hakem odasında hakemi tutarsan, Salih Dursun'a -kimse gücenmesin ama- sokak-cadde ismi verirsen, bunlar olur" dedi.

Şansal Büyaka şöyle devam etti: "Benim ülkemin valileri, emniyet müdürleri ülkenin vali-emniyet müdürleri. Bölgesel değil. İstanbul'da benim, Bursa'da benim, Trabzon'da benim.. Kardeşim hep eyyam, vaziyeti idare etmek filan..."

"Hiç özeleştiri yapma, hep faturayı başkalarına kes. Dön dolaş aynı yerdeyiz. Sonra da 'haziranda vizeler kalkıyor' falan filan.. Yapmayalım Allahaşkına"

YORUMLAR 15
  • miktat 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın şansal büyüka siz bu ülkenin takımını büyük küçük ayırtederseniz 2011 2012 sezonunu ört bas ederseniz hiç birimiz bundan sonra gelecek inşalara laf anlatamazık
    Cevapla
  • Samii 8 yıl önce Şikayet Et
    Aziz başkandan fırçayı yiyip koltuğu sallanan şansal günah çıkarıyor. Aman nedenlere değinme sonuçlardan bahset.
    Cevapla
  • gocabali 8 yıl önce Şikayet Et
    olayları asla tasvip etmiyorum ve kınıyorum ama,maç 2-0 iken penaltıyı es geçen hakem.zaten gs maçlarında bizi doğradınız penaltıyı versen ne olurdu?ts nin bu oyunla maça ortak olması zaten düşünülemez ama en azından adaletli olurdunuz.bu kadarda bir takım katledilmez.
    Cevapla
  • faruk 8 yıl önce Şikayet Et
    yıllarca piero sistemiyle istediğin gibi oyna sonra dürüst kesil futbolu bu hale getiren senin gibiler.
    Cevapla
  • Halil 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizde yıllarca sizin futbolu tekelleştirmenizden futbol kulüplerini babanızın malı gibi görmenizden isyan ediyoruz da kimin kulağı duyur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle