Davutoğlu'nun kızı 'Oryantiring'de mücadele etti

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde düzenlenen Liselerarası Oryantiring Grup yarışlarında, Başbakan Davutoğlu'nun kızı da mücadele etti.

Davutoğlu'nun kızı 'Oryantiring'de mücadele etti
Davutoğlu'nun kızı 'Oryantiring'de mücadele etti
GİRİŞ 08.04.2016 17:22 GÜNCELLEME 08.04.2016 19:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Liselerarası Oryantiring Grup Yarışları, Bolu, Malatya,Manisa ve Tokat'ta gerçekleştirildi. AİBÜ'de İzzet Baysal Kampüsü'nde yapılan grup yarışlarına 25 il 41 okuldan 118'i erkek, 111'i kız toplam 229 yarışmacı katıldı.

Genç kızlar ve genç erkekler kategorilerinde yapılan yarışlara Başbakan Davutoğlu'nun kızı Hacer Büke Davutoğlu'nun da yer aldığı Ankara Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesi, takım olarak katıldı.



Hacer Büke Davutoğlu, kampüs içindeki ağaçlık alanda oluşturulan 2.7 kilometrelik parkura yerleştirilen 13 hedefi, elindeki harita ve pusula yardımıyla 43 dakika 27 saniyede bulup yarışmayı tamamladı. Genç erkekler ise 3.7 kilometrelik parkurda 19 hedefi en kısa sürede bularak yarışmayı bitirdi.



Oryantiring Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Kuş, grup yarışlarında ferdi ve takım olarak dereceye giren sporcuların Türkiye Şampiyonası'nda mücadele edeceğini söyledi. Kuş, doğada satranç oynamak olarak da değerlendirilen oryantiringde grup yarışlarına ilginin oldukça yoğun olduğunu söyledi.

YORUMLAR 12
  • hayatik 8 yıl önce Şikayet Et
    LA yorumcular hepinizi dini bütün insanlarsiniz önce aynadan kendinize bakın başkasının çocuğu olsa böyle konuşmasınız spor yapan bi çocuğa kıyafetten neden yükleniyor hepiniz iyi biliyonuz onlar bilmiyor nasıl giyinileceni bırakın da kendi kararını kendi versin.
    Cevapla
  • adil 8 yıl önce Şikayet Et
    Tesettürün içi boşaltılıyor desem havada kalacak,tesettür diye birşey bırakmadı bu yeni nesil,Allah bu hallerine kendilerine çirkin göstersin.Bir tane giyinik çıplak 100 tane erkeği günaha sokar.Toplumu bağlar yani sadece
    Cevapla
  • Misafir61 8 yıl önce Şikayet Et
    Oryantirik musabakada kıyafet pek eksantirik olmuş. Yaşı küçük olsada yakışmamış
    Cevapla
  • selami 8 yıl önce Şikayet Et
    Kıyamet alemetlerinden biride çıplak giyinik kadınlardır. Bu daracık elbiselerle tesetturmu olur,kadınların toplum içinde spor yapmalarida haramdır .her nekadar yaş itibariyle cocuk sayilsada ,fiziki yapisida dinen önemlidir
    Cevapla
  • abc 8 yıl önce Şikayet Et
    ben devlet buyyklerinin aileleri hakkindaki haverleri dogru bulmuyorum.cunku bu resimler teroristlerin eline gecebilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle