'Terim, Galatasaray'ın başına geçebilir!'

Galatasaray’ın eski futbolcularından Hakan Ünsal, gelecek sezon sarı-kırmızılıların başına Fatih Terim’in gelebileceğini söyledi.

'Terim, Galatasaray'ın başına geçebilir!'
'Terim, Galatasaray'ın başına geçebilir!'
GİRİŞ 27.03.2016 11:46 GÜNCELLEME 27.03.2016 11:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın eski futbolcularından Hakan Ünsal, TRT’de yayınlanan "Stadyum" programının yaptığı açıklamada gelecek sezon sarı-kırmızılıların başına Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in gelmesinin sürpriz olmayacağını söyledi.

Hoca arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın listesinde Fatih Terim'in de olduğunu ima eden Hakan Ünsal, deneyimli teknik adamın sarı-kırmızılılara dönebileceğini iddia etti. Hakan Ünsal yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki sezon Galatasaray’ın başında Fatih Terim’i görürsem benim için hiç sürpriz olmaz. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra gelmesi hiç sürpriz olmaz" dedi.

Fatih Terim ve Galatasaray ile ilgili sözlerine devam eden Hakan Ünsal, "Hocanın kendi açıklamalarında ne kadar Galatasaraylı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bana göre Avrupa Şampiyonası’ndan sonra bu iş olabilir" diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • ALİ 8 yıl önce Şikayet Et
    FENERLE BEŞİKTAŞLILAR ŞİMDİDEN DUA ETMEYE BAŞLADILAR herhalde. gs nin başına terim gelmesin diye.ha ha ha ha korku sardı değil mi. sizi gidiler sizi.
    Cevapla
  • Yahya 7 yıl önce Şikayet Et
    Önce iteklemeden sonra kovmadan sonra halen terim gs'nin başına geçiyorsa bu fenerlinin sorunu değil geniş yürekli onuru sorgulanacak kişilerin sorunu evlat
    Cevapla
  • salatasaray 8 yıl önce Şikayet Et
    kapıdan kovsan bacadan girer misali.yeni terimler çıkmalı yeter artık yeter
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    giderken başkan olarak dönerim dediydi.
    Cevapla
  • GÜNGÖRMEZ SİVEREK 8 yıl önce Şikayet Et
    evet temmenimiz
    Cevapla
  • hamza hamzaoglu 8 yıl önce Şikayet Et
    tam isbet olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle