Sinan Şamil Sam'ın son fotoğrafı...

Güreş Federasyonu eski Başkanı Hamza Yerlikaya, Sinan Şamil Sam'ı hastanede ziyaret etti.

Sinan Şamil Sam'ın son fotoğrafı...
Sinan Şamil Sam'ın son fotoğrafı...
GİRİŞ 26.10.2015 13:48 GÜNCELLEME 26.10.2015 14:43
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Karaciğer yetmezliği bulunan, bir süredir tedavi gören Dünya Kıtalararası Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam'ın geçtiğimiz günlerde böbrek yetmezliğinin de başladığı ve yoğun bakım servisine alındığı bildirilmişti.

Sancaktepe Via Hospital'in yoğun bakım servisinde tedavisi süren Dünya Kıtalararası Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Sinan Şamil Sam'ı ziyaret eden Olimpiyat Şampiyonu eski milli güreşçi ve Federasyonun eski Başkanı Hamza Yerlikaya, Instagram hesabından Sam'ın hasta yatağındaki fotoğrafını paylaşarak altına 'Sadece DUA' ifadesini kullandı.



Sinan Şamil Sam için gözyaşı döktü

Eski olimpiyat ve dünya şampiyonları güreşçi Mahmut Demir, halterci Naim Süleymanoğlu, boksta olimpiyat üçüncülüğü bulunan Malik Beyleroğlu ile spor spikeri Bilgehan Demir, organ nakli için bekleyen ve yoğun bakımda tedavisi süren eski dünya kıtalararası ağır sıklet boks şampiyonu Sinan Şamil Sam’a moral vermek için Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) Levent’teki merkezinde basın toplantısı düzenledi.

DEMİR: “AZİZ MİLLETİMİZDEN RİCAMIZ EVLATLARINA SAHİP ÇIKMALARIDIR”

Toplantıda açıklamalarda bulunan Mahmut Demir, Sinan Şamil Sam’ın, büyük bir şampiyon olduğunu söyleyerek, "Sinan Şamil Sam ’boğazın boğası’ olarak tanınır. Bayrağımızı göklere çektirmiş büyük bir şampiyon şimdi karaciğer yetmezliğiyle mücadele etmekte, yoğun bakımda bulunmaktadır. Boksla uğraşan kişilerde böyle hastalıklar olabiliyor. Sinan Şamil Sam’ın doktoru bir an önce organ bulunup nakil yapılması gerektiğini ve zamanlara yarıştıklarını belirtti. Bilindiği üzere milletimiz bu tür durumlarda birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşmayı başaran bir millettir. Milletimiz adına bayrak dalgalandırmış ve istiklal marşı dinletmiş şampiyonlar olarak aziz milletimizden ricamız evlatlarına sahip çıkmalarıdır" dedi.



“SOSYAL MEDYADAKİ HABERLER ASILSIZDIR”

Mahmut Demir, Sinan Şamil Sam’ın kız kardeşinin böbreğini ağabeyine verdiğini ancak bunun yeterli olmadığını dile getirdi. Sosyal medyada çıkan haberlerle ilgili de konuşan Demir, Sinan Şamil Sam’ın öldüğü yönündeki haberler asılsız olduğunu vurguladı. Demir, “Bu haberler sporcumuzu ve yakınlarını üzmektedir. Herkesin doğru bilgi paylaşımında bulunmasını rica ediyoruz” diye konuştu.

SÜLEYMANOĞLU: “DAHA DUYARLI OLMALIYIZ”

Naim Süleymanoğlu ise yaptığı açıklamada, şampiyona destek vermek için burada olduklarını belirterek, "Bizim için önemli olan ülkemizde bunun duyulmasıdır. Daha duyarlı olmalıyız. Sinan için elimizden geleni yapacağız" açıklamalarında bulundu. Süleymanoğlu’nun gözleri doldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Spor spikeri Bilgehan Demir de konuşma sırasında gözyaşlarını tutamayarak, “Sinan Şamil Sam, asla yenilmez denen kişileri nakavt etti. Şam, bu ülkeye çok şeyler kazandırdı” dedi.

YORUMLAR 28
  • Mustafa aydın 8 yıl önce Şikayet Et
    Mekanın cennet olsun geride kalanlara ALLAH sabır ve metanet versin
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Malasef banamida ayni hastaliktan 2 ay once kaybettim.eger bobrek yetmezligi na Basladiysa saatleri sayi allah yardimcisi olsun
    Cevapla
  • Sonuç 8 yıl önce Şikayet Et
    Malum kullanılan enerji takviyeleri vücudu bu hale getiriyor
    Cevapla
  • Ali Ulvi 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH'ım Şanlı bayrağımızı defalarca en yükseklere taşıyan bu büyük şampiyonumuza Şafi isminle şifa ihsan eyle Amin..
    Cevapla
  • VAHİT 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcısı oldun.Acil şifalar diliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle