Nihat Doğan ağlayarak özür diledi!

Türkücü Nihat Doğan, Özgecan'ın ölümünün ardından attığı tepki çeken tweet nedeniyle canlı yayında ağlayarak özür diledi.

GİRİŞ 16.02.2015 06:30 GÜNCELLEME 16.02.2015 14:23
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Mersin Tarsus'ta katledilen ve sonra cesedi yakılan Özgecan Aslan'ın ardından "Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklinde tweet atan Nihat Doğan, gelen tepkiler üzerine tweetini silmişti.
 
Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına telefonla katılan Doğan, neye uğradığını şaşırdı.
 

Ertem Şener, "Sana iyi geceler demek isterdim ancak içimden gelmiyor. Sana yakışmadı, yakıştıramadım." derken,  Ahmet Çakar ise "Ya bırak makarayı, bırak bu işleri Nihat, Türkiye'den özür diliyor musun dilemiyor musun? Neler yazdığın ortada. Özür dile, kapat konuyu." dedi.
 
"İZİN VERMİYORSUNUZ Kİ..."
 
Nihat Doğan bu sözlerden sonra "İzin vermiyorsunuz ki kendimi savunayım. Yargısız infaz yapıyorsunuz." dedi ve şu ifadeleri kullandı:
 
"Ben burada onları yazarken bir kız 'Sen benim mini eteğime nasıl karışırsın' yazdı. Benim mini eteğe falan karıştığım yok. Ülkemizde damacanaya bile tecavüz edilirken mini etek giyerseniz taciz edilmeniz normal."
 
Bu sözlerden sonra Çakar, "Nihat sen ne hakla 'Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın' yazabiliyorsun. Özür dile kapat telefonu. Sana ne milletin mini eteğinden. Kars'ta tecavüze uğrayan 10 yaşındaki çocuk da mı mini etek giymişti. Son kez uyarıyorum, özür dile kapat telefonunu" diye bağırdı.
 
Ardından ağlayarak özür dileyen Doğan "Benim yazdıklarım Özgecan'a yönelik değildi. Eğer böyle anlaşıldıysa öncelikle stüdyodakilerden sonra da Türkiye halkından özür dilerim." dedi.
 
Ahmet Çakar'dan Nihat Doğan'a sert tepki!



Bu açıklamaların ardından Nihat Doğan canlı yayına bağlandı. Türkücü Doğan özür dilemeyi uzatınca yorumcu Ahmet Çakar çileden çıktı.

İşte o anlar;

YORUMLAR 35
  • Adnan 9 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet ÇAKAR, Önce karşındakinin fikrine saygılı ol, duygu sömürüsü yapma, ağzından köpükler saçarak kimseyi tehdit etmeye hakkın yok..önce sen adam ol, sonra karşındakinden bekle...
    Cevapla
  • Utanç verici 9 yıl önce Şikayet Et
    Utanıyoruz senden Nihat!
    Cevapla
  • sen kimsin ahmet çakar 9 yıl önce Şikayet Et
    nihat doğanı savunmuyorum ama bu adam da kim oluyor ki böyle konuşuyor. terbiyesizlikten başka bişey değil
    Cevapla
  • omer 9 yıl önce Şikayet Et
    Nihat doğan cumhurbaşkanimizin adini kullanarak kendi savunmaya calisti gezi eylemlerinde neler yaptigini kimlere calistigini çok iyi bilioz güç nerde nihat doğan orda. Geziciler kaybedince nihat doğan bi anda dondu
    Cevapla
  • adem 9 yıl önce Şikayet Et
    normal nihat doğan gibi gereksiz bi insanın böyle bi paylaşım yapmasıda normal neden mi ölen kız kürt değilde ondan!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle