Dilmen: Hakemin lisansını yırtarım

Kadıköy'ün konuğu Bursaspor'du ve 4-1'le 3 puanın alındığı gecede en çok tartışılan pozisyon, sarı lacivertlilere 2-1 üstünlüğü getiren gol anıydı.

GİRİŞ 11.03.2013 00:47 GÜNCELLEME 11.03.2013 07:51
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe - Bursaspor maçının 50. dakikasında Meireles'in attığı gol, tartışmaları da beraberinde getirdi.Sarı lacivertlilerin 2-1'i yakaladıkları golde, ofsayt-faul tartışmaları yaşanırken, topun filelerle buluşması sonrası yardımcı hakemin santraya koşmadığı görüldü.

Hakem Tolga Özkalfa'nın gol kararı sonrası bir süre yardımcısıyla görüşmesi ve Bursasporlu futbolcuların itirazı sonucu değiştirmedi ve skor tabelasına 2-1 Fenerbahçe üstünlüğü işlendi.

90 dakikanın sonunda da konu o poziyondu. Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Yediğimiz ikinci golde yardımcı hakem santraya koşmadı. Bu nokta çok önemli" dedi ve ekledi: Yardımcı hakem oyuncularımıza ofsayt olduğunu söylemiş ama Tolga Özkalfa golü verdi.

Saha içinde yardımcı hakemle konuştuğu görülen Bursasporlu Vederson da, maç sonunda, "Yardımcı hakem ısrarla yerinde durdu. Orta hakeme bir şeyler söylemek istedi ama sanırım sözünü dinletemedi" açıklaması yaptı.

Konu, %100 Futbol'da da konuşuldu ve Hikmet Karaman'ın açıklamaları üzerinden Rıdvan Dilmen'in yorumu, "Eğer öyleyse, Tolga Özkalfa'yı sezon sonuna kadar dinlendirir, yardımcı hakemin de lisansını yırtarım" şeklinde old

YORUMLAR 19
  • Ejder Ejderha 11 yıl önce Şikayet Et
    çok zor bir pozisyon, hakemleri rahat bırakın. o pozisyonda yan hakemin ofsaytı tespit etmesi çok zor. yan hakem santraya koşmayarak kendini kurtardı. orta hakem ise o karambol pozsiyonunda hem faul pozisyonunu hem de kalkmayan bayraktan dolayı ofsaytı tespit edemedi. hakemlerin suçu yok. futbol hatalar oyunu, biz bile ekrandan 4 kameradan izlemeden karar veremiyoruz. eğer gerçekten gol olsaydı ve gol sayılmasa bjk maçında hakkı yenen fener haklı olarak ortalığı yıkardı. hakemler için zor bir durum.
    Cevapla
  • ali fırat 11 yıl önce Şikayet Et
    yalnızkurt42. yalnızkurt 42 Allah aşkına haberi okumadın mı da sen rıdvana niye yorumlamıyorsun diye soru soruyorsun. Adam yardımcının lisansını yırtarım diyor daha nasıl yorum yapsın.
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    Dünyadan Yalnızkurta. Onu söyleyen Hoydonktu. Fener gümbür gümbür geliyor ama fegalatasyon iş başına geçmiş, c.tesi maçını pazara almışlar. gs 4 gün fb 2 gün dinlenecek. Kimse çıkıpta fb iyi futbol oynuyor demiyor. Taraftar böyle olursa hakemlerde öyle olur. İmam cemaat meselesi yani.
    Cevapla
  • gercek Turk 11 yıl önce Şikayet Et
    Gümbür gümbür Fener geliyor!!!!!. Cimbomu korku saldı. Fener o liderliği kadıköyde değil 3 hafta sonra alacak elinizden siz beşiktaştan korkun sizi lig 3. yapabilirler. Meireles golü tama ofsaytı ama hakemin görmemeside doğal çünkü 10 cm ile ofsayt. Ama drogbanın penaltası evlere şenlik. Geçen hafta beşiktaş maçında nizami golümüzü vermediler verseler devreyi belki 2-0 kapatacağız ve o maçı alacağız. Ama Gs hiç hiç yanlış düdük yok. yanlış düdük varsada bu hep lehte düdülşer. Ey cimbomlular insagf yorum yapmayın bari..... :))... En son size yorum yapmak düşer
    Cevapla
  • yalnızkurt42 11 yıl önce Şikayet Et
    RIDVAN DİLMEN. drogbaya verilen penaltı utanç vericiydi değil mi? ama o penaltı gol olmadı. pekiii bu gol verildi niye yorumlamıyorsun....utanc verici değilmi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle