Batalla: F.Bahçe'ye karşı kazanmak için değil...

Bursaspor’un yıldızı Pablo Batalla, şampiyon oldukları sezonda Fenerbahçe’ye karşı deplasmanda aldıkları galibiyeti unutamadığını söyledi.

Batalla: F.Bahçe'ye karşı kazanmak için değil...
Batalla: F.Bahçe'ye karşı kazanmak için değil...
GİRİŞ 10.03.2016 12:58 GÜNCELLEME 10.03.2016 12:58

Yeşil-beyazlı kulübün devre arasında Çin’in Beijing Guoan takımından kadrosuna kattığı eski yıldızı Pablo Martin Batalla, Bursaspor Dergisi’ne açıklamalarda bulundu.

“FUTBOLU BURSASPOR’DA BIRAKMAK İSTİYORUM”

"Futbolu Bursaspor’da mı bırakmayı düşünüyorsun?" sorusuna ise Batalla, “Tabi ki. Ben burayla kontratımı yaparken kendi kafamdaki düşüncem, ‘Evet sen şu anda son kontratını imzalıyorsun’ şeklindeydi. Kontratım 2,5 yıllık. En üst düzeyde oynamak istiyorum bu süreyi. Bakalım imkanlarım ne kadarına en verecek. 2,5 yıl mı oynayabileceğim, 1,5 yıl mı, 2 yıl mı? Buna bakacağız. İhtiyaç duyulmayan bir yerde de ağırlık yapmak hiçbir şekilde istemem. Zaman gösterecek. Futbolu Bursaspor’da bırakmak istiyorum. Çünkü futbolu evinizde bırakmak her zaman daha güzeldir” dedi.

"BEŞİKTAŞ’A ATTIĞIM GOLÜ UNUTAMIYORUM"

Bursaspor’da şampiyonluğu ilan ettikleri Beşiktaş karşılaşmasında attığı golü unutamadığını ifade eden yıldız isim, “Biliyorum ki hazırlanışı ya da son vuruş açısından özel bir gol değildi ama golü güzelleştiren şey en sonunda uzandığımız şampiyonluk ve o günün geri kalanında yaşadıklarımızdı. Harika bir gündü ve o gol de o günün bir parçasıydı. Dolayısıyla hikayesiyle birlikte düşündüğümüzde en güzel hatırladığım gol şampiyonluk maçında Beşiktaş’a attığım goldü” diye konuştu.

"FENERBAHÇE’YE KARŞI KAYBETMEMEK İÇİN SAHAYA ÇIKARSINIZ"

‘Hafızanda kalan en iyi maç?’ sorusuna ise Batalla, “İstanbul’da 2-0 geriden gelip 3-2 kazandığımız Fenerbahçe maçını söylemeliyim. İnanılmazdı. Hepimiz biliyoruz ki Fenerbahçe’ye karşı onların sahasında oynayacağınız zaman kazanmak için değil, öncelikle kaybetmemek için çıkarsınız. ‘Dur bakalım önce bir kaybetmeyelim, ondan sonra ne yapacağız’ dersiniz. Kaybetmemek için sahaya çıktığınız maçta ilk 30 dakikada 2-0 geriye düştüğünüzde, '30 dakikada 2 attılar, bakalım nereye gidecek bu iş’ diye insan bir düşünmeden edemiyor ama o sezon bizi başarıya ulaştıran şeylerden biri o maçta da ortaya çıktı. İnanın bana, belki de şampiyonluğun geldiğini damarlarımızda en çok hissettiğimiz gün o gün soyunma odasına giriş tünelindeydi. Başardığımızı hissettik, yapabileceğimizi hissettik" dedi.