Timsah Arena'daki ilk maç belli oldu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Timsah Arena'daki ilk maçı açıkladı.

Timsah Arena'daki ilk maç belli oldu
Timsah Arena'daki ilk maç belli oldu
GİRİŞ 24.12.2015 19:27 GÜNCELLEME 24.12.2015 19:27

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mersin İdman Yurdu maçından sonra Atatürk Stadyumu'ndaki elektronik kontrol sistemi ile ilgili kumanda odasının sökülerek yeni stadyuma taşınacağını ve Trabzonspor karşılaşmasının Bursa Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacağını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantısı Belediye Binası Meclis Salonu'nda yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, toplantı öncesinde son bir ay içinde hayata geçirdikleri çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mersin İdman Yurdu maçından sonra Atatürk Stadyumu'ndaki elektronik kontrol sistemi ile ilgili kumanda odasının sökülerek yeni stadyuma taşınacağını ve Trabzonspor maçının Bursa Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacağını söyledi. Stadyumun tamamen bitmeden açıldığı yönündeki eleştirileri yanıtlayan Başkan Altepe, "Bursa'nın eseriyle herkesin mutlu olması lazım. Bu ihale sisteminde inşaatı bitirmek bile büyük başarı. İnşaatı yapan firma da çatıyı yapan firma da iflas erteleme verdi. Kafayı kafaya takmayın. Kafa dışarıda, maç oynanmasına engel bir durum yok" diye konuştu.

Toplantıda, Pazartesi günü açılışı yapılan yeni stadyumun tamamen bitirilmeden açılmasına ilişkin eleştirileri yanıtlayan Başkan Altepe, "Bursa'ya böyle stadyum kazandırılmasını Cumhurbaşkanımız istemişti. Açılışında kendisinin olması gerekirdi. Ancak Cumhurbaşkanı'nın istediğimiz zaman Bursa'ya gelmesi söz konusu olmuyor. Abdullah Gül 7 yılda bir kez gelmişti. Bursa'da program yapılmış ve Cumhurbaşkanımız da davet edilmiş. Biz de hazır gelmişken stadyumun açılışını yapalım dedik. Eksiğimiz var mıydı? Açılıştan 3 gün önce futbol federasyonu geldi her türlü maç oynanabilir raporu verdi. Sadece elektronik sistemle ilgili kumanda odasının Atatürk Stadyumundan buraya taşınması kaldı. Devre arası yapalım dediler. İnşallah Mersin İdman Yurdu maçından sonra sistem yeni stadyuma taşınacak ve Trabzonspor maçını yeni stadyumda oynamak istiyoruz" dedi.