Ertuğrul Sağlam gözyaşlarını tutamadı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Eskişehirspor'u 2-0 mağlup ettikleri mücadelede gözyaşlarını tutamadı.

GİRİŞ 29.09.2015 00:22 GÜNCELLEME 29.09.2015 00:35
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'u 2-0 yendiği maçın son bölümlerinde tribünlerden yükselen "istifa" tezahüratlarına üzülen Ertuğrul Sağlam, yedek kulübesinde ağladı.

Atatürk Stadı'nda oynanan maçın 70. dakikasından itibaren Bursaspor taraftarları, yönetim ve teknik heyet aleyhine tezahüratlar yapmaya başladı.

Yeşil-beyazlı takım karşılaşmanın 83. dakikasında Necid'in golüyle 1-0 öne geçerken, taraftarların protestoları devam etti.

Ertuğrul Sağlam, bitime 5 dakika kala kendisine yönelik "istifa" tezahüratlarına, eliyle maçın bitimine az bir zaman kaldığını gösterip, "bekleyin" karşılığını verdi.

Uzatma bölümünü yedek kulübesinden izleyen Ertuğrul Sağlam'ın ağladığı görüldü.

Maçın sonunda Eskişehirspor taraftarlarını selamlayan Sağlam, Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ile soyunma odasına gitti.

'BU KADAR VİCDANSIZLIK OLMAZ'

Sağlam, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı.

Bursa'nın Bursaspor'un kendisinde farklı bir yeri olduğunu ifade eden genç çalıştırıcı, "Büyük bir başarıyı yakaladık. Şampiyonlar Ligi oynadık. 3. olduk, kupa finali oynadık. Avrupa kupalarının hepsini yaşadık. Bursaspor 5. büyük olarak anılmaya başladı. Bunların hepsi bizim dönemimizde gerçekleşen şeyler. Benim hayatımda da bunların önemli yeri var. Gerçekten Bursaspor'un başarısını isteyen insanlar içinde bunlar önemli. Bugün yapılanlar ufak bir kesim değil. Ufak bir grup olmadığı için üzüldüm. Bu kadar vefasızlık, vicdansızlık olmaz. Çok sinirliyim" dedi.

YORUMLAR 72
  • İsmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Beş yıl önceki şampiyonlukta 15 yaşındaki bebeler, o günün öneminin şuurunda değillerken, şimdi 20 yaşına gelince kendilerini futbol doktoru sanıyorlar. Şenol hocayı gördük. Bursa'yı basamak yapıp İstanbul'a gitti.
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul hoca bursaya bir gömlek üstün onlara iş yapmayan hoca lazım
    Cevapla
  • konyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    zamanında beşiktaş karpaty lviv takımına yenilmişti galiba. o zaman da beşiktaşın başında ertuğrul hocam vardı hemde 14 puanla liderdi. ama beşiktaş vefasızlık yaptı ve ertuğrul hocanın ahını aldı ve hala o ahın etkisini çekiyor sizde bu hataya düşmeyin bursalılar, insan olarak çok değerli ve teknik direktör olarak kaliteli bir hocaya vefasızlık yapmayın
    Cevapla
  • Vatan sevdalısı 8 yıl önce Şikayet Et
    insanımız ne kadarda nankör...hem futbolda hem siyasette..
    Cevapla
  • halukc 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam sayesinde 5.büyük olarak adınız anılmaya başlandı. Şampiyonluk yaşadınız. Yöneticileriniz gitti geçen sezon gol kralı olan adamınızı, sonra 3 tane daha her kulübün peşinden koştuğu adamı sattı. Sonra da Ertuğrul istifa. Siz gerçekten hakketmiyorsunuz bu adamı. Hocam daha iyi bilir ama ben olsam bu kadar vefasızın olduğu yerde durmazdım. Allah yardımcın olsun adam gibi adam Ertuğrul Sağlam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle