Başkandan Ozan ve Volkan itirafı!

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, altyapıda yetiştirdikleri oyuncuların yaptıklarının kendilerini üzdüğünü belirtti.

Başkandan Ozan ve Volkan itirafı!
Başkandan Ozan ve Volkan itirafı!
GİRİŞ 24.08.2015 15:37 GÜNCELLEME 24.08.2015 15:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Altyapıdan yetişen oyuncuların yaptıkları hareketlerin kendilerini üzdüğünü dile getiren başkan Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı, "Bu konuda gerekli şikayet ve önerilerimi yetkili mercilere söyleyeceğim. Bir yerde eksiklikler var. Özellikle bizim altyapıda yetiştirdiğimiz oyuncuların bu şekilde hareket etmesi bizleri çok üzdü. Geçen sezon o kadar çok sıkışık durumumuz olduğu dönemde satmadık. Ben sözümün arkasında kaldım ama bizim dışımızda gelişen olaylar oldu. Kafalarının karışması oldu. Türkiye’de herhalde ilktir; Anadolu’dan bir takımdan 6 futbolcu A Mili takıma davet edildi. Bursaspor bundan sonraki dönemde de adından söz ettirecektir. Bundan sonraki haftalarda eksiklerimizin tamamlanmasıyla takımımız çok iyi olacaktır" açıklamasını yaptı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • millet 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenere geldiler ya yavaş yavaş milli takımdan da çağrılmamaya başlarlar
    Cevapla
  • landerci 8 yıl önce Şikayet Et
    zamanda milli takım da Trabzonspor dan 8 futbolcu oynamıştır
    Cevapla
  • AlayinaTrivela 8 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır Anadolu kulüplerinde parlayıp fenere gidiyor futbolcular. Bugüne kadar hangi birisi hak ettiği ilgiyi gördü de kariyeri yükselmeye devam etti? Bu adamların son durağı fener emin olun. Sonra tekrar Anadolu'ya dönüp saçma sapan yerlerde top oynayacaklar. Alper'in düzenli forma giymediği yerde Ozan formayı unutsun. Sezonda 10 maçı geçemez, rotasyon oyuncusu olur. Fenerde para çok, o yüzden futbolcuya sabretmeyi bilmiyor. Krasic'i bile harcadılar
    Cevapla
  • Gyan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bursa yine de iyi bir altyapı kurdu görünüşe göre. Sağlam adımlarla ilerliyor. Bu sevindirici. Biraz da oyuncularda sadakat ve karakter olmalı artık.
    Cevapla
  • Topal Karınca 8 yıl önce Şikayet Et
    Sana da deseler GEL Fenerin Başkanı ol diye...Yerinde bir dakika durmazsın...Boşverin ben gitmem ben yapmam ayaklarını herkes REKLAMI çok sever..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle