1. Lig maçının ardından isyan etti
Vanspor FK'nin teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, "Maçın sonuna 3 dakika verildi. Futbolla kim oynamaya çalışıyor, kim süreyi çalmaya çalışıyor? Futbolu yöneten kurumlar bunun altından kalkamıyorlar." dedi.
Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında sahasında SMS Grup Sarıyer ile 0-0 berabere kalan İmaj Altyapı Vanspor FK'nin teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, sahaya coşkulu ve istekli çıktıklarını aktardı.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Korkmaz, gol atılmadığı zaman maça hep olumsuz bakıldığını dile getirdi.
Korkmaz, "Maçın sonuna 3 dakika verildi. Futbolla kim oynamaya çalışıyor, kim süreyi çalmaya çalışıyor? Futbolu yöneten kurumlar bunun altından kalkamıyorlar. VAR hakemine sormamız lazım. 3 dakikayı nasıl hesapladı? Kendi analizimizi yaparız. Kötü oynamadık, bir şeyler yapmaya çalıştık. Vanspor'un düşmeyle, ligde kalmayla ilgili herhangi bir gündemi yok. Play- off'tan uzaklaştığımız için üzülüyoruz. Tüm motivasyon düşüklüğü, takımın moral bozukluğu da onunla alakalı. Play-off için savaşmaya devam edeceğiz." diye konuştu.
-
Misafir 50 dakika önce Şikayet EtVanspora doğru düzgün bir teknik direktör gerekli bunlarla bir yere varamazBeğen
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Etnasılda günü kurtarmanın derdindesiniz gorende Van tek kale oynadı maç bir iki dakika daha oynanırsa Van kesin atacak zannedecek sabaha kadar oynansa bu maçtan gol sesi cikmazdiBeğen
-
Erhan 2 saat önce Şikayet EtBu sene ligden düşmeyin de buna da razıyız.Beğen
-
Misafir 2 saat önce Şikayet EtHaklısnda mübarek 90 dakikayı ağustos böceği saz çalarak geçirip maç sonuna eklenen dakikaları beğnmemek komik oluyorBeğen Toplam 2 beğeni