TFF 1. Lig'in zirvesinde hesaplar değişti: Erzurum'dan Amedspor'a çelme
Trendyol 1. Lig'de haftanın öne çıkan karşılaşması Erzurumspor FK ile Amedspor arasında oynandı. 90 dakikalık periyotta ev sahibi ekip, rakibini 2-0 mağlup etti.
Trendyol 1. Lig'de ikinci sıradaki Pendikspor'un mağlup olup puan kaybettiği haftada Erzurumspor FK, lider Amedspor'u evinde 2-0 yenerek önemli bir avantaj elde etti.
Karşılaşmanın ilk yarısı başladığı gibi 0-0 tamamlanırken, 63'üncü dakikada Erzurumspor FK, Eren Tozlu ile 1-0 öne geçti.
İkinci golü de 90+6'da Brandon Baiye kaydetti.
Müsabakada başka gol olmayınca Doğu Anadolu ekibi, Süper Lig yolunda "altın" değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırmış oldu.
Maç oynanırken 5'inci sırada olan Erzurumspor, galibiyetle beraber 39 puanla 2'nci sıraya yükseldi. Amedspor ise, 42 puanla zirvede kaldı.
Diyarbakır ekibi, Pendikspor'un puan kaybettiği haftada önemli bir fırsatı puan kaybederek tepmiş oldu.
Ayrıca, Amedspor'un oyuncularından Kahraman Demirtaş (80') ve Murat Uçar (90') kırmızı kart gördü.

Erzurum Kazım Karabekir'de oynanan mücadelede, Erdem Mertoğlu orta hakem olarak görev aldı.
Amedspor önümüzdeki hafta Sivasspor deplasmanına gidecek. Erzurumspor da yine ligin ilk sıralarını etkileyecek bir başka müsabakada, Pendikspor'un konuğu olacak.
-
Halim Aktaş 1 saat önce Şikayet EtBen bir Erzurumlu vede Erzurum spor taraftarı olarak çok Güzel bir dostluk maçı oldu her iki takımı da teprik ediyorum İki iyi olan herz zaman kazansınBeğen Toplam 1 beğeni
-
Amed sporlu 1 saat önce Şikayet EtBenim yorumum bu sayfadadı kaldırana hakkım helal olmasın .Beğen Toplam 1 beğeni
-
Kaptan 1 saat önce Şikayet EtYiğido.dan dadaşa selam olsun süper liğ için yolunuz açık olsun. Süper liğde biz yoksak gardaşımız olsunBeğen Toplam 3 beğeni
-
evr 3 saat önce Şikayet Etben bir diyarbakırlı olarak dadaşlı kardwşlerimi tebrik ediyorum helal olsun erzurumBeğen Toplam 13 beğeni
-
Tşk ler, gardaş 2 saat önce Şikayet EtCentilmenlik ve samimiyetBeğen Toplam 3 beğeni
-
Cenk 4 saat önce Şikayet EtHakem desteği olmadan amed yok...Beğen Toplam 4 beğeni