2 yıl önce Trabzonspor'daydı: Milli futbolcu 1. Lig ekibine imzayı attı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, tecrübeli orta saha oyuncusu Abdulkadir Parmak'ı kadrosuna kattı.

2 yıl önce Trabzonspor'daydı: Milli futbolcu 1. Lig ekibine imzayı attı
2 yıl önce Trabzonspor'daydı: Milli futbolcu 1. Lig ekibine imzayı attı
GİRİŞ 12.01.2026 23:54 GÜNCELLEME 12.01.2026 23:54

Kulübün ABD merkezli X şirketinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, orta sahada oynayan Abdulkadir Parmak ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Açıklamada, "Abdulkadir Parmak'a 'Ailemize hoş geldin' diyor, Bandırmasporumuz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Parmak, Hatayspor'la olan kontratını Aralık 2025'te feshetmişti. Bir kez A Milli Takım'la maça çıkan Parmak, Trabzonspor'a da 2023'te veda etmişti.

Abdulkadir Parmak, Hatayspor formasıyla Beşiktaş karşısında.

KAYNAK: AA
Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
  • Derin yapı 2 ay önce Şikayet Et
    Kulübün sosyal medyada bulunan X hesabından yapılan açıklamada? şeklinde yazması çok mu zor.abd ve X şirketinin reklamını yapmaktan vazgeçin artık.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bence doğru ifade, Twitter x abd sosyal medyası
    Cevapla
  • malatya balabanlı 2 ay önce Şikayet Et
    Abd merkezli x hesabından mı ? Neden abd merkezli denmiş saçma ayrıntı gibi ama takıldım işte
    Cevapla