1. Lig ekibi, Barış Alper Yılmaz için pusuda! Piyangoya gün sayıyorlar
Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'ın Avrupa takımları ile anılması sonrası eski kulübü Ankara Keçiörengücü, dört gözle milli yıldızın transferini beklemeye başladı.
Galatasaray'ın 4 yıl önce Trendyol 1. Lig ekibi Ankara Keçiörengücü'nden 2.1 milyon euroya transfer ettiği Barış Alper Yılmaz'ın ismi Avrupa'dan önemli takımlar ile anılıyor.
Sabah'ın haberine göre, Barış Alper Yılmaz'ın bonservisi için Sarı-kırmızılılar en en az 30 milyon euro talep ediyor.
KEÇİÖRENGÜCÜ PUSUDA
Barış Alper Yılmaz'ın olası transferi eski takımı Ankara Keçiörengücü'nü de yakından ilgilendiriyor. Öyle ki 1. Lig ekibinin, başarılı futbolcunun sonraki satışından yüzde 20 pay hakkı bulunuyor.
Başkent ekibi, bunun için dört gözle sezon sonunda Barış Alper'in Avrupa'ya transfer olmasını bekliyor. Eğer Galatasaray, hedeflediği gibi milli yıldızı minimum 30 milyon euroya satarsa Ankara Keçiörengücü de 6 milyon euro gibi bir parayı kasasına koyacak.
Böylece Ankara Keçiörengücü'nün Barış Alper'den elde ettiği toplam bonservis geliri 8.1 milyon euroyu bulacak.
-
rofar 33 dakika önce Şikayet EtHaber konusunun dışanda lakin söylemeden de edemeyeceğim. Okan hoca Galatasaray'da görevini tamamladığında yönetim Arda Turan'a 1+3 yıl şans tanımalı.Yabancılardan cacık olmaz örnek: MourinhoBeğen Toplam 1 beğeni
-
sedatkaya 54 dakika önce Şikayet Eto parayı kimse vermez, ama gs iyi adam pazarlıyor. Oscar alır ama rol yeteneğiyle...Beğen
-
Kartal 54 dakika önce Şikayet EtSadece koşuyor onun dışında birşeyi yokBeğen Toplam 3 beğeni
-
Arzen 1 saat önce Şikayet EtNe derseniz deyin bu adam en az 35 milyon euroya gider ve hak ediyor da ...bence 10 numara mükemmel bir topçu. Galatasarayli değilim ama hakkını vermek lazımBeğen
-
Esad 34 dakika önce Şikayet EtFutbol'dan anlamıyorsun..Beğen
-
Ttttt 1 saat önce Şikayet EtKimse almaz bunu.yaninda.türk hakemlerde gitmesi lazimBeğen Toplam 5 beğeni