Amedspor, Kocaelispor'u 3 golle yendi

Trendyol 1. Lig 4. hafta son maçında Amed Sportif Faaliyetler, Şanlıurfa'da oynan müsabakada Kocaelispor'u 3-0 mağlup etti.

Amedspor, Kocaelispor'u 3 golle yendi
Amedspor, Kocaelispor'u 3 golle yendi
GİRİŞ 02.09.2024 23:47 GÜNCELLEME 02.09.2024 23:47
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

1'inci Lig'in 4’üncü haftasında Amed Sportif Faaliyetler, Şanlıurfa’da konuk ettiği Kocaelispor’u 3-0 yendi.

32'nci dakikada Sinan’ın pasında kale önünde topla buluşan Oktay, güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

63'üncü dakikada kaleciyle karşı karşıya kalan Adama Traore, plase bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 2-0.

85'inci dakikada Murat Uçar'ın ara pasıyla topu alan Adama Traore sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 3-0.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Kiskanma
    Cevapla
  • Brt 2 hafta önce Şikayet Et
    İstanbulspor takır takır top oynadı kazanıp gitti
    Cevapla
  • Ümit Çalık 2 hafta önce Şikayet Et
    Maça doğu kökenli hakem atarsanız sonuç kaçınılmaz oluyor. TFF biraz dikkatli olalım bu konuda. Ersun yanal demiş ki " güçlü bir rakibi alt ettik" çok komik bir açıklama ( kendisi de inanmıyor) Amed bu lig de misafir takımdır. Futbol kalitesi ve mantalitesi 3 lig ayarındadır. İzmit teki rövanş maçında farklı tarife üzerinden Ersun hoca ve maçın hakemlerine cevap verilecektir.
    Cevapla
  • Serkan işgören 2 hafta önce Şikayet Et
    Misafir mi ev sabibi mi bunu zaman gösterir.bu memleketin her kaşır toprağı bizim kardeş doğusu batısı yok bu işin.biz bu lige yeni gelmiş olabiliriz ama kalıcı olmaya kararlıyız.rövanş için de kim iyiyse o kazanır.
    Cevapla
  • Sedakatsiz 2 hafta önce Şikayet Et
    3 golleri yendi 9 kişi ilemi yendi jocaelispıra yazık sen gel milyon dolarlar harcamanın takım kur bir amatör hakem gelsin kocaelisporun içinden geçsin bence hakem artı, fedarasyon artı, amed artı 3, kocaelispor sıfır.
    Cevapla
  • Mustafa 2 hafta önce Şikayet Et
    Nasıl dogradilar Kocaeli sporu hemde doğulu bir hakim federasyonun hiç bir inandiriciligi kalmamıştır devlet el atmalı yine bı takım bu sene şampiyon yapılacak alttan üstte çıkışlar fedarasyon tarafından belirlenecek adalet nerde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle