Bayern Münih'ten 1. Lig ekibine! Transfer resmen açıklandı

Bayern Münih altyapısından yetişen ve Alman kulübüyle sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Salih Şen, Şanlıurfaspor ile anlaştı.

Bayern Münih'ten 1. Lig ekibine! Transfer resmen açıklandı
Bayern Münih'ten 1. Lig ekibine! Transfer resmen açıklandı
GİRİŞ 24.08.2024 19:00 GÜNCELLEME 24.08.2024 19:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, orta saha oyuncusu Salih Şen'i kadrosuna kattı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüz Almanya'nın Bayern Münih takımından 18 yaşındaki Şanlıurfalı orta saha Salih Şen ile sözleşme imzaladı." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, kulüp başkanı Mehmet Giray Küçük, başkan vekilleri Muharrem Aydın ile İbrahim Yavuzel ve Futbol şubeden sorumlu başkan yardımcısı Muhittin Kelekçi'nin de imza töreninde yer aldığı kaydedildi.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • sakaryalı 2 hafta önce Şikayet Et
    Az sabretseydi genç amatörligde oynasaydı almanyada iyi bir futbolcuysa hak ettiği yeri bulurdu kendi hayatı yapacak birşey yok
    Cevapla
  • pekii 2 hafta önce Şikayet Et
    bayern in bundan haberi varmı
    Cevapla
  • Taner almanyaaaa 2 hafta önce Şikayet Et
    Futbolunu baslamadan bitirmis....Bayern alt yapisindan bir sey öhrenmemis galiba....Bu kafayla develerin arkasinda kosturur...
    Cevapla
  • Dava Adamı adamı 2 hafta önce Şikayet Et
    maşallah
    Cevapla