Bekir İrtegün ilk antrenmanına çıkamadan ayrıldı!

Teknik Direktör Bekir İrtegün ile anlaşmaya varan Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, fikir ayrılıklarından dolayı anlaşmayı iptal etti. Bolu'ya gelen İrtegün, ilk antrenmanına çıkamadan takımdan ayrıldı.

Bekir İrtegün ilk antrenmanına çıkamadan ayrıldı!
Bekir İrtegün ilk antrenmanına çıkamadan ayrıldı!
GİRİŞ 17.07.2024 13:12 GÜNCELLEME 17.07.2024 13:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Boluspor'da geçtiğimiz gün yapılan olağanüstü kongrede tekrar kulüp başkanlığına seçilen Savaş Abak ve yönetim kurulu, teknik direktör arayışında son olarak Tuzlaspor'da görev yapan Bekir İrtegün ile anlaşmaya varmıştı. İrtegün ile anlaşan kırmızı-beyazlılar, bugün yeni çalıştırıcısıyla ilk antrenmanına çıkacaktı. Bolu'ya gelen Bekir İrtegün son yapılan toplantıda fikir ayrılıklarından dolayı takımdan ayrılma kararı aldı. İrtegün takımla ilk antrenmanına çıkamadan Bolu’dan ayrıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Tuncay .... 1 ay önce Şikayet Et
    Bekir irtegun on numara bir insandır düzgün karakterli yardım sever ve yaptığı işide severek yapan biridir insanları dunuyle yargilamayin siyasette ve hayatta herkes yanlış yapabilir önemli olan farkedip bu hatadan dönebilmek T.er
    Cevapla
  • ayyıldız 1 ay önce Şikayet Et
    fıkır ayrılıgı derken ne mesela? ogle araları maklube mı yemek ıstedı
    Cevapla
  • Mengenli 1 ay önce Şikayet Et
    Taraftar baskısı. Eski siyasi defterler önüne konulunca gafil yönetimde uyanınca sonuç böyle oldu
    Cevapla
  • Sedat 1 ay önce Şikayet Et
    Bekirovic Marsilya ya attığın röveşata golü unutulmayacak...
    Cevapla