Adama Traore, Amedspor'a transfer oldu!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de forma giyen Adama Traore, Trendyol 1. Lig'e yeni yükselen Amedspor'a transfer oldu.

GİRİŞ 25.06.2024 08:19 GÜNCELLEME 25.06.2024 13:36
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Trendyol 1. Lig'e yeni yükselen Amedspor, Hull City'den Adama Traore'yi transfer etti. 
Son olarak Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'de forma giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, Amedspor'a imzayı attı.



Amedspor bu transferi şu sözlerle duyurdu:

"İngiltere Championship kulüplerinden Hull City forması giyen 28 yaşındaki Malili oyun kurucu Adama Traoré’yi renklerimize bağladık. Futbolseverlerin Fransa Ligue 1 kulüplerinden Monaco ve Metz’den de hatırlayacağı Traoré, ülkemizde en son Hatayspor forması giymişti. Bu sezondan itibaren TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan kulübümüzün formasını terletecek ve Amedspor için mücadele edecek olan Adama Traoré’ye hoş geldin diyoruz. Camiamıza hayırlı olsun..."


Hull City'de geçtiğimiz sezon 25 maçta süre alan Malili futbolcu, 2 gol attı ve 1 asist yapma başarısı gösterdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • Türk 3 gün önce Şikayet Et
    Amedspor yerine hainspor olsa olmazmi renklerinden bile belli neyin hayalini kurduklari ne size ne sizin gibi Türkiyenin bölünmesini hayal eden tüm Vatan Hainlerine nahhhhh alirsiniz bir karis toprak Vatanimizdan tüm PKKli soysuzlara buda en güzel kapak olsun Vatanina devletine sadik olan Müslüman Kürt kardeslerime sözüm yok basim üstüne bizim derdimiz hainler ile
    Cevapla
  • Misafir 3 gün önce Şikayet Et
    acaba Erzurumspora transfer olsaydı böyle yorumlar yazılırmıydı.
    Cevapla
  • Ahmet 3 gün önce Şikayet Et
    Diyarbakır spor mu
    Cevapla
  • ersyn 3 gün önce Şikayet Et
    bedava vermistir.her tasin altinda acun du bakalim.
    Cevapla
  • Orkun 3 gün önce Şikayet Et
    Acun Türkiye ahlakını bozan programı yapan adam hiç sevmem,isme bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle