Göztepe, Süper Lig'e çıkmasını kutlayacak

Trendyol 1. Lig'den Trendyol Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Göztepe, 34. ve son hafta maçında Bodrum FK ile 11 Mayıs tarihinde İzmir'de karşılaşacak. Mücadele sonrası statta kutlamalar yapılacak.

Göztepe, Süper Lig'e çıkmasını kutlayacak
Göztepe, Süper Lig'e çıkmasını kutlayacak
GİRİŞ 10.05.2024 11:03 GÜNCELLEME 10.05.2024 11:03

Trendyol 1. Lig'den Trendyol Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Göztepe, 34. ve son hafta maçında Bodrum FK ile 11 Mayıs tarihinde İzmir'de karşılaşacak.

Gürsel Aksel Stadı'nda yarın saat 16.00'da başlayacak Göztepe-Bodrum FK maçında hakem Murat Erdoğan görev yapacak. Ligi ilk 2 sırada bitirmeyi garantileyen sarı-kırmızılı ekip, yarınki maçı kazanıp, lider Eyüpspor'un Erzurumspor FK'ye mağlup olması halinde sezonu ilk sırada tamamlayacak.

Son haftaya 56 puan ve averajla 4. sırada giren ve play-off oynamayı garantileyen Bodrum FK ise ligi üçüncü bitirip direkt play-off finaline yükselmeyi hedefliyor.
Kupa töreni 11 Mayıs'ta

Göztepe, Bodrum FK ile oynayacağı maçın ardından düzenlenecek törenle Trendyol Süper Lig'e yükseldiği için kupasını alacak.

Sahada kurulacak platforma futbolcular ve teknik ekibin tek tek davet edilmesiyle başlayacak törenin ardından takım stat dışında üstü açık otobüsle bir tur yapacak.

Karşılaşmadan önce eski kulüp başkanı Mehmet Sepil'e kulüp başkanı Rasmus Ankersen'in katılımıyla onursal başkanlık ünvanı verilecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.