Ömer Bayram'a Hollanda'dan sürpriz transfer teklifi!

Eyüpspor ile Trendyol Süper Lig'e yükselmek için mücadele veren Ömer Bayram'a Hollanda'dan transfer teklifi geldiği iddia edildi.

Ömer Bayram'a Hollanda'dan sürpriz transfer teklifi!
Ömer Bayram'a Hollanda'dan sürpriz transfer teklifi!
GİRİŞ 05.04.2024 10:47 GÜNCELLEME 05.04.2024 11:13

Eyüpspor'un deneyimli futbolcusu Ömer Bayram'a Hollanda'dan transfer teklifi geldiği öne sürüldü.

Hollanda basınında 'Vi.nl' adlı internet sitesinde yer alan habere göre; Hollanda 2. Lig kulübü NAC Breda, Eyüpspor'un sol bek oyuncusu Ömer Bayram'ı transfer etmek istediği kaydedildi.

2005 yılında Nac Breda'ya katılan Bayram, 7 sezon Hollanda ekibinde forma giydikten sonra Kayserispor'a transfer olarak Türkiye macerasına başlamıştı. Sonrasında sırasıyla Akhisar Belediyespor, Galatasaray ve Eyüpspor formalarını terleten 32 yaşındaki milli futbolcunun Hollanda'ya geri dönmeye açık olduğu aktarıldı.   

Haberin detayında şu ifadeler kullanıldı: "NAC Breda, Ömer Bayram ile yeniden bir araya gelmeyi düşünüyor. Kulüp Ömer Bayram ile geçen kış da ilgilenilmişti. Futbolcu, o dönemde verdiği röportajda 'O dönem, zamanlama iyi değildi' dedi. Ömer Bayram şu anda Süper Lig'e yükselmek üzere olan Türk futbol kulübü Eyüpspor'un sözleşmeli oyuncusu. Son 12 sezondur Türkiye'de oynayan sol kanat, Galatasaray'la ulusal şampiyonluk yaşadı, birçok kupa kazandı ve millî takıma seçildi. Ömer Bayram'ın sözleşmesi bu yaz sona erdiği için geri dönüş yolu açık görünüyor."

Bu sezon Arda Turan yönetiminde Trendyol Süper Lig'de lider olan Eyüpspor ile 16 maça çıkan tecrübeli futbolcu 2 asistlik performans sergiledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.