1. Lig'de ayrılık! Başkan görevi bıraktı

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Kocaelispor’da Gençlerbirliği karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından kulüp başkanı Engin Koyun “Görevi bırakıyorum” dedi.

1. Lig'de ayrılık! Başkan görevi bıraktı
1. Lig'de ayrılık! Başkan görevi bıraktı
GİRİŞ 18.03.2024 23:22 GÜNCELLEME 19.03.2024 00:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trendyol 1.mücadele eden Kocaelispor’da Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından Hodri Meydan taraftar grubunun istifasını sert açıklamayla talep ettiği kulüp başkanı Engin Koyun, “Bırakıyorum” demişti. Yönetim kurulu, kulübü sezon sonuna ya da kongreye kadar yönetecek ismi belirlemek ve olağanüstü kongre yapılıp yapılmayacağına dair akşam saatinde toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda alınan kararlar Kocaelispor’un resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu. Yönetim kurulu; Engin Koyun’un istifasını kabul etti ve kulübü olağanüstü kongreye götürme kararı aldı.

Engin Koyun’a teşekkür edildi

Kocaelispor resmi hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında; yönetim kurulu başkanı Engin Koyun’un istifasının kabulüne ve bilahare tarihi duyurulacak olan yeni olağan üstü seçimli genel kurula kadar yönetim kurulu başkanı olarak vekaleten Recep Durul’un belirlenmesine karar verildiğini kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. Engin Koyun’a kulübümüze verdiği emekler için teşekkür eder, vekaleten yeni yönetim kurulu başkanımız olarak belirlenen Recep Durul’a yeni görevinde sonsuz başarılar dileriz.”

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • Vatansever 1 ay önce Şikayet Et
    Futbol bir İngiliz tuzağı dır. Her türlü Mafya, fuhuş, dolandırıcılık, kumar , bahis olan yerde spor olabilir mi. Hatta Ülkemizden bu illet tamamen kaldırılmalıdır
    Cevapla
  • ramo 1 ay önce Şikayet Et
    misafir...futbol ne barıştın ne savaştır. futbol saçmalıktır
    Cevapla
  • fedai 1 ay önce Şikayet Et
    misafir... futbol ne barıştır ne savaştır futbol saçmalıktır.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    acilen tüm futbol kulüplerin mafya başkanları istifa etmeli yerine futbol dan anlayanlar gelmeli futbol barıştır Savaş değil
    Cevapla
  • Ertuğrul saglam 1 ay önce Şikayet Et
    ertugrul saglamı harcadığınoza degdi mi yöneticiler, ilk 6 ya giremeyin de görün
    Cevapla