Tuzlaspor Kocaeli'de 2 golle kazandı

Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Tuzlaspor deplasmanda Kocaelispor'u 2-1 yendi.

Tuzlaspor Kocaeli'de 2 golle kazandı
Tuzlaspor Kocaeli'de 2 golle kazandı
GİRİŞ 10.03.2024 21:42 GÜNCELLEME 10.03.2024 21:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

1'inci Lig'in 26'ncı haftasında Kocaelispor evinde Tuzlaspor'a 2-1 mağlup etti.

2'nci dakikada Tuzlaspor savunmasından seken topla ceza sahası dışında buluşan Kharaishvili'nin şutunda kaleci Kurtuluş meşin yuvarlağı kornere tokatladı.

İlk yarı golsüz beraberlikle sona erdi.

47'nci konuk ekip öne geçti. Amaral'ın hatalı pası sonrasında Bangoura, kaleciyle karşı karşıya kaldı. İlk şutunda kaleciden seken topu yeniden kontrol eden Bangoura, takımını öne geçirdi: 0-1.

61'inci dakikada Kocaelispor eşitliği yakaladı. Tuzlaspor defansından dönen topla buluşan Kocaelisporlu Amaral'ın şutunda top ağlara gitti: 1-1

73'üncü dakikada Tuzlaspor penaltı kazandı. Kocaelispor ceza sahasında yaşanan karambolde top Kocaelisporlu Atila Turan'ın koluna çarptı. VAR'dan gelen uyarı sonrasında pozisyonu yeniden izleyen Feridun Daldaş, penaltı kararı verdi.

76'ncı dakikada penaltıyı kullanan Mamba, topu ağlara gönderdi: 1-2.

90+5'inci dakikada iki takım oyuncuları arasında gerginlik çıktı. Oyuncuları yanına çağıran hakem Feridun Daldaş, Tuzlasporlu Hikmet Çiftçi'ye sarı, Kocaelisporlu Beridze'ye ise direkt kırmızı kart gösterdi. VAR'dan gelen uyarı sonrasında pozisyonu yeniden izleyen Daldaş, Beridze'nin kırmızı kartını iptal ederek, sarı kart gösterdi. Kocaelisporlu Skhirtladze ise kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Maç Tuzlaspor'un 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Murad 1 ay önce Şikayet Et
    Kendi ilinde bir maç iyi yoneten hakemleri bu lige çekerseniz sonu böyle olur. Yetersiz ve kalitesiz bir hakem topluluğu var
    Cevapla