Resmi açıklama! Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Kocaelispor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırma kararı aldı.

GİRİŞ 19.02.2024 17:41 GÜNCELLEME 19.02.2024 17:51
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Kulübün Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Sağlam ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını bildirdi.

Süper Lig'e yükselme hedeflerinin devam ettiğini belirten Arıcan, teknik direktörlük için Mustafa Gürsel ile ön görüşme yaptıklarını ve muhtemelen gün içinde anlaşma sağlayacaklarını kaydetti.

Arıcan, "Sözleşme imzalayıp yeni hocamız takımın başına geçecek. İlk maç hafta sonu Ankara Keçiörengücü. Keçiören maçına da hedef doğrultusunda galibiyet parolasıyla çıkılacak. İnşallah da galip gelinecek. Yeni hocayla yeni heyecan olacak." ifadesini kullandı.

Ligde, son iki maçta galip gelemeyen Körfez ekibi, 43 puanla Göztepe'nin gerisinde 3. sırada yer alıyor.


Ertuğrul Sağlam Kocaelispor'a böyle veda etti: "Tüm çabaya ve gayrete rağmen başarı için zaman yetmez" 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlam, "Yaklaşık 8 ay önce başlayan Kocaelispor teknik direktörlüğü görevim bugün itibarıyla sona erdi. Söz konusu süreçte destekleriyle yanımızda olan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başta olmak üzere Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve yönetim kuruluna, futbolcularımıza, kulüp çalışanlarına, yerel medya mensuplarına, sivil toplum kuruluşlarına ve Kocaelispor taraftarına teşekkür ediyorum. Futbolda bazen tüm çabaya ve gayrete rağmen başarı için zaman yetmez koşullar ayrılıkları beraberinde getirir. Süper Lig hedefine 3 puanlık bir mesafede bir üstteki rakibine ikili averajda üstünlük sağlamış bir sıralamayla Kocaelispor'un ligin sonunda mutlu sona ulaşması en büyük dileğim" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 18
  • Özbil 2 ay önce Şikayet Et
    Yılmaz Vural gelsin
    Cevapla
  • Nirvana74 2 ay önce Şikayet Et
    Konya li bir vatandaş olarak sırf Kocaelispor'un izin başında memleketimizin yetiştirmiş olduğu nadir insanlardan olan,kişilik,karakter, adamlık ve insanlık olarak değer verdiğimiz Ertuğrul Sağlam için maçlarıni takip ediyordu.lm ne olduda 3 sırada ki bir teknik direktör değişikliği oldu anlamadik yabancı teknik direktör lere gösterilen müsamaha zamam vs kendi değer lere gösteril miy
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    devam et... başarısı kanıtlanmış
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Sanki Ertuğrul'dan daha iyisini bulacaksınız.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bu adamın teknikdirektörlügü yaramaz
    Cevapla
  • Ekrem Aksoy 2 ay önce Şikayet Et
    Ondan iyisi tufan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle