Altay'da sular durulmuyor

1'inci Lig'de ilk yarıyı son sırada tamamlayan Altay'da yaşanan mali kriz nedeniyle futbolcuların antrenman boykotuna devam ettiği öğrenildi.

Altay'da sular durulmuyor
Altay'da sular durulmuyor
GİRİŞ 10.01.2024 12:07 GÜNCELLEME 10.01.2024 12:07

Bu sezon ekim ayı başında ve aralık ayı sonunda paraları ödenmeyince iki kez idmana çıkmayan siyah-beyazlı takım, 2024 yılına da krizle başladı. Maddi sorunlar nedeniyle hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren ve son antrenmanını 6 Ocak Cumartesi günü gerçekleştiren İzmir temsilcisinde ilk etapta 7 Ocak Pazar günü antrenman, 8 Ocak Pazartesi günü ise Turgutluspor'la hazırlık maçı oynanması planlandı.

​Ödemeler yapılmayınca pazar antrenmanı yerine oyunculara izin verildi. Pazartesi günü için planlanan özel karşılaşma da iptal edildi. Altay'da hafta başında Murat Pervane'nin yerine yönetim içinden Süleyman Özkaral başkanlık görevine getirildi. Başkan Özkaral ödeme sözü vermesine rağmen dün tesise gelen oyuncular yine idmana çıkmadı. Sadece tesiste kalan genç futbolcuların bireysel olarak salonda çalıştığı öğrenildi. Ligde 15 Ocak Pazartesi günü Şanlıurfaspor'u konuk edecek Altay'da kurmaylar acil kaynak arıyor. Takımdaki birçok futbolcu serbest kalmak için Futbol Federasyonu kanalıyla kulübe ihtar çekmişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.