Arda Turan'dan flaş transfer hamlesi!

Adana Demirspor ile yolları ayırması beklenen 33 yaşındaki oyuncuyla 1. Lig lideri ciddi şekilde ilgileniyor. Görüşmeler birkaç gün içinde başlayacak.

Arda Turan'dan flaş transfer hamlesi!
Arda Turan'dan flaş transfer hamlesi!
GİRİŞ 09.01.2024 15:44 GÜNCELLEME 09.01.2024 15:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekibi Adana Demirspor ile yollarını ayırması beklenen Badou Ndiaye, transferin gözdesi oldu. Senegalli futbolcuya Eyüpspor'un resmi transfer teklifi yapmaya hazırlandığı kaydedildi. Özellikle hedefini Süper Lig olarak belirleyen ve 1. Lig'de zirvenin sahibi olan Eyüpspor'un deneyimli futbolcunun transferinde ısrarcı olduğu öğrenildi. Ndiaye ile Eyüpspor'un resmi görüşmeleri birkaç güne kadar başlayacak. Transferi bitirmeyi hedefleyen İstanbul ekibi, Ndiaye'nin 1. Lig'de forma giymek istememesi halinde yarım sezonluğuna Pendikspor'a kiralayabileceği de gelen haberler arasında yer aldı. Adana Demir'de 44 maça çıkan 33 yaşındaki oyuncu, 8 gol ve 5 asist üretti.

Daha önce Osmanlı ve Galatasaray formaları giyen Ndiaye, 2022-23 sezonu öncesinde Yunanistan ekibi Aris'ten Adana Demir'e transfer oldu.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • malatya balabanlı 3 ay önce Şikayet Et
    Vasat oyuncu ancak alt ligde oynar .
    Cevapla