1. Lig'de flaş ayrılık! Hem futbolu bıraktı hem de hisselerini devretti

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Çorumm FK'nın sahibi ve takımın kaptanı Murat Yıldırım, futbolu bıraktığını ve şirket hisselerini devrettiğini açıkladı.

1. Lig'de flaş ayrılık! Hem futbolu bıraktı hem de hisselerini devretti
1. Lig'de flaş ayrılık! Hem futbolu bıraktı hem de hisselerini devretti
GİRİŞ 03.01.2024 20:01 GÜNCELLEME 03.01.2024 20:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

1'inci Lig takımlarından Ahlatcı Çorum FK sahibi ve takım kaptanı Murat Yıldırım, hem futbolu bıraktığını hem de şirket hisselerini devrettiğini açıkladı.

Çorum FK Kaptanı Murat Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada takımdan ayrıldığını belirterek şu yorumlarda bulundu:

"Sevgili Çorumlular, 1.5 yıl önce zor zamanlarda, hayalimiz olan şampiyonluk serüveninde memleketimizin takımı ve marka değeri Çorum FK'yı; birlikteliği, fedakarlığı, azmi, geceyi gündüze katıp yol almayı, meşakkati, özveriyi ve başarıyı şiar edinerek devraldım. Bu süre zarfında büyük bir sorumluluk altına girdik. Elimizden geleni yapıp tedbirlerimizi hazırlıklarımızı hayallerimize uyguladık. Siz değerli hemşerilerimiz ve taraftarlarımızın istikrarlı desteğiyle beraber 56 yıl sonra şampiyonluk yaşadık. Takımımızı sürekli gelişen şampiyonluklara, yeni başarılara odaklı, dünü değil yarını düşünen bir Çorum FK'ya çevirdik."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Leblebistan 4 ay önce Şikayet Et
    Yolun ve bahtın açık olsun Büyük Kaptan
    Cevapla
  • çorum06 4 ay önce Şikayet Et
    Murat Kaptan gerçekten çok büyük emekler harcadı. adam gibi adam
    Cevapla
  • Emre 4 ay önce Şikayet Et
    Büyük kaptan,buyuk ruh...
    Cevapla