1. Lig ekibinden Sinan Gümüş sürprizi!

Antalyaspor'da bu sezonun hayal kırıklığı yaşatan isimlerinden biri olan Sinan Gümüş'e Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor talip oldu.

1. Lig ekibinden Sinan Gümüş sürprizi!
1. Lig ekibinden Sinan Gümüş sürprizi!
GİRİŞ 03.01.2024 16:48 GÜNCELLEME 03.01.2024 16:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Antalyaspor'da gözden düşen ve bu sezon hiç süre alamayan Sinan Gümüş'e Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor talip oldu.

İstanbul ekibinin hem Antalyaspor ile hem de Sinan Gümüş ile temas kurduğu ve transferde önemli yol kat ettiği öğrenildi.

Başkan açıklamıştı

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, önceki hafta yaptığı basın toplantısında Sinan Gümüş ile ilgili transfer olasılığından söz etmişti. Deneyimli oyuncunun hukuki sorumluluklarını yerine getirdiğini ifade eden Boztepe, "Ara dönemde kendisine kulüp bulabilirsek orta nokta bulabiliriz. Resmi olmayan teklifler var" ifadelerine yer vermişti.

Kadro dışı kaldı

2019-2020 sezonunun devre arasında Genoa'dan Antalyaspor'a kiralanan ve gösterdiği başarılı performansla Fenerbahçe'ye transfer olan Sinan Gümüş, 2021-2022 sezonunun devre arasında bir kez daha Kırmızı-Beyazlı formayı giydi. Bu kez beklenen performansı sergileyemeyen 29 yaşındaki futbolcu, kadro dışı bırakıldı.

Bu sezon hiç süre alamayan Sinan Gümüş, geçen sezon 16, önceki sezon ise sadece 7 maçta süre alabildi. Son 3 sezonda 23 maçta oynayabilen deneyimli futbolcu için son kararın Teknik Direktör Arda Turan tarafından verileceği öğrenildi.

KAYNAK: RADYOSPOR
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • bolulu 3 ay önce Şikayet Et
    come to boluspor :D
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    adam alacak süper lige çıktımı satacak
    Cevapla
  • malatya balabanlı 3 ay önce Şikayet Et
    Ne gerek var zaten açık farkla lider ve büyük ihtimal şampiyon olacak eyüpspor . Çok saçma olur .
    Cevapla