Sakaryaspor'da Tuncay Şanlı farkı! Yenilgiyi unuttular

Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında Sakaryaspor, dün evinde oynadığı maçta Kocaelispor'u 3-1 yenerek kritik bir galibiyet imza attı. Sakaryaspor, hocası Tuncay Şanlı ile birlikte ligdeki galibiyet sayısını da 9'e yükseltti.

Sakaryaspor'da Tuncay Şanlı farkı! Yenilgiyi unuttular
Sakaryaspor'da Tuncay Şanlı farkı! Yenilgiyi unuttular
GİRİŞ 24.12.2023 13:39 GÜNCELLEME 24.12.2023 13:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trendyol 1. Lig'in 17. haftasında Sakaryaspor, dün evinde oynadığı maçta Kocaelispor'u 3-1 yenerek, ligdeki galibiyet sayısını 9'a çıkardı.

38. Marmara derbisindeki zaferiyle Sakaryaspor puanını 32'ye yükseltirken, Kocaelispor 33 puanda kaldı

Sakaryaspor'da 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberliğin ardından ligin 5. haftasında teknik direktörlüğe getirilen Tuncay Şanlı, takımının başında 12 maça çıktı.

Tuncay Şanlı ile ilk iki haftada sahadan mağlup ayrılan yeşil-siyahlı ekip, daha sonra oynadığı 11 maçta 8 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Son 4 maçta sahadan galibiyetle ayrılan Sakaryaspor, bu karşılaşmaların hepsinde rakiplerini 3-1'lik skorla geçti.

Derbide Kocaelispor'u 3-1 yenerek puanını 32'ye çıkaran Sakarya temsilcisi, devre arasına da moralli girdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Körfez taksici 4 ay önce Şikayet Et
    Kocaelimize geldigi zaman ful seyircimizin önünde yenilgiyi hatlrlar
    Cevapla
  • Bayraktar 4 ay önce Şikayet Et
    Stad zemini tamda Sakarya şehrine yakışır bir durumda patates tarlası,,, Sakarya kendi ovasında çimen yetiştiriciliği yapıp ticaretini yaparken kendi sahasının bu durumdan olması Kulüplerin futbolu,futbolcuyu ne kadar düşündüğünün bir göstergesi değil midir,, stadın dışı sizi zemini futbol severleri yakar,, yazıklar olsun size..
    Cevapla