Arda Turan 5. kez aynı hatadan para cezası aldı

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, akreditasyon kartını görünür bir şekilde boynuna asmamasından dolayı bu sezon 6. kez PFDK'ya sevk edilirken, 5. kez para cezası aldı.

Arda Turan 5. kez aynı hatadan para cezası aldı
Arda Turan 5. kez aynı hatadan para cezası aldı
GİRİŞ 19.12.2023 18:14 GÜNCELLEME 19.12.2023 18:14
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'a 39 bin TL para cezası verdi.

PFDK'nın bugün yapılan toplantısında, Turan'a Eyüpspor - Şanlıurfaspor maçında akreditasyon kartını görünür bir şekilde boynuna asmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ve Futbol Disipli Talimatı'nın 11. maddesinin uygulanması suretiyle 39 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

ARDA TURAN'DAN 6. KURAL İHLALİ

Arda Turan, akreditasyon kartını görünür şekilde takmadığı için 5 kez PFDK'ya sevk edilmişti. Genç teknik adam bu sevklerinde 1 kez uyarı alırken, 4 kez de para cezası almıştı. Eyüpspor'un hocası toplamda 107 bin 250 TL para cezasına çarptırılmıştı. Son cezayla birlikte Turan'ın aldığı toplam ceza 146 bin 250 TL'ye yükselmiş oldu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Morelli 4 ay önce Şikayet Et
    E butun gelirini tefecilere teslim edersen durdugun yerde duramassin sac sakal bembeyaz olmus pisikolojin alt ust olmus degdimi?
    Cevapla
  • Sinan 4 ay önce Şikayet Et
    Bunlar saniyorki dünya bunların etrafında dönüyor
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Abi şu Eyüpspor ile Ankaragücü maçlarına gitmeyin arda ile Emre'yi protesto edin adamlar herşeyi yaptıkları halde onun bunun torpili ile hala bedavadan para kazanıyorlar para kimin senin benim gibi üç kuruş aldığı halde herşeye vergi veren garibanın
    Cevapla
  • Asi 4 ay önce Şikayet Et
    Meslegine yakismayan bi insan
    Cevapla
  • Asi 4 ay önce Şikayet Et
    Meslegine yakismayan bi insan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle