Lider Eyüpspor'a sahasında büyük şok!

Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında Teksüt Bandırmaspor, lider Eyüpspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek iki maç sonra galip geldi. Eyüpspor bu sezon evinde ilk kez maç kaybetti.

Lider Eyüpspor'a sahasında büyük şok!
Lider Eyüpspor'a sahasında büyük şok!
GİRİŞ 29.10.2023 21:18 GÜNCELLEME 29.10.2023 22:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Eyüpspor ile Teksüt Bandırmaspor, Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında kozlarını paylaştı.

Bandırmaspor 81. dakikada Florian Marc Jozefzoon'un golüyle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Bu sezon evinde ilk kez kaybeden Eyüpspor haftayı 24 puanla kapattı. Ligde 2 maç sonra kazanan Bandırmaspor ise puanını 19'a çıkardı.

Eyüpspor: 0 - Teksüt Bandırmaspor: 1

Stat: Eyüp

Hakemler: Ömer Tolga Güldibi, Oğuz Terzi, Nurettin Dinçer Demir

Eyüpspor: Berke Özer (Dk. 71 Muhammed Birkan Tetik), Murat Uçar, Metehan Baltacı (Dk. 85 Mete Kaan Demir), Claro, Caner Erkin, Robin Yalçın, Ahmed Kutucu, Fredy, Regattin (Dk. 59 Melih Kabasakal), Ampem (Dk. 71 Seslar), Bruno (Dk. 59 Mustafa Pektemek)

Teksüt Bandırmaspor: Gelios, Rahmetullah Berişbek, Sergen Piçinciol, Taha Batuhan Yayıkcı, Mücahit Albayrak, Mulumba, Levent Ayçiçek (Dk. 85 Mexer), Mehmet Özcan, Doğan Can Davas (Dk. 61 Soukou), Harris (Dk. 86 Mustafa Çeçenoğlu), Jozefzoon (Dk. 90 Mervan Yusuf Yiğit)

Gol: Dk. 81 Jozefzoon (Teksüt Bandırmaspor)

Sarı kartlar: Dk. 6 Sergen Piçinciol, Dk. 25 Taha Batuhan Yayıkcı, Dk. 52 Mücahit Albayrak (Teksüt Bandırmaspor), Dk. 31 Fredy, Dk. 51 Ampem (Eyüpspor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Celal 5 ay önce Şikayet Et
    Arda Turan hoca filan değil Eyüpspor çok kötü futbol oynuyor hep tesadüfen kazanıyordu
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Neden şok Bandirmaspor takim deyilmi
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 5 ay önce Şikayet Et
    Saha koşulları yetersiz takımları özellikle istanbul takimlari bir üst lige çıkartmayın ne olur bugun pendik spor macini seyrediyorum haka saha maci izliyor havasını aşamıyor
    Cevapla