Tecrübeli hocadan oyuncularına eleştiri: Cesaretli olacaksın!

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Giresunspor maçının ardından, "Kötü oynayabilirsin ama cesaretli olacaksın" dedi.

Tecrübeli hocadan oyuncularına eleştiri: Cesaretli olacaksın!
Tecrübeli hocadan oyuncularına eleştiri: Cesaretli olacaksın!
GİRİŞ 28.10.2023 00:23 GÜNCELLEME 28.10.2023 00:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında Şanlıurfaspor, konuk ettiği Giresunspor ile golsüz berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İrfan Buz, taraftara 3 puan hediye etmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirterek, "O benim en büyük dileğimdi. Üç haftadan beri buradayım. Müsabakaya baktığımızda, özellikle kaçırdığımız pozisyonlarda, yani altı pasın içerisinde, kaleciyle karşı karşıya kaldığımızda, kendi sahamızda bulduğumuz takdirde bu pozisyonları gole çevirmeniz gerekiyor. Benim sadece fıtratımda, kabul etmediğim bir şey var. Ben her zaman futbolcunun cesaretli olmasını istiyorum. Kötü oynayabilirsin ama cesaretli olacaksın. Basacaksın, isteyeceksin. Basmayacaksın, silik kalacaksın, inanmayacaksın, bu olmaz. Ben bu şehre, başkanımızla, yönetimimizle görüştükten sonra seve seve geldim. Ben burada Şanlıurfa’ya bir şeyler vermek istiyorum. Elimizdeki kadroyla çıtayı yükseltmemiz gerekiyor” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Zeynel Abidin 6 ay önce Şikayet Et
    İkinci Yılmaz Vural vakası bu!..
    Cevapla
  • İLAÇ 6 ay önce Şikayet Et
    Ya hoca senin Urfaspor'da ne işin var. Bırak git iyi bir takım bul. Kariyerini zedeliyorsun.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Hocam suç sizde ligin en az bütçesi ile transferler yapıldı iyi olacak inşallah
    Cevapla
  • Servetiye Cephesi 6 ay önce Şikayet Et
    Kusura bakma da elindeki kadroyla bırak çıtayı yükseltmeyi anca düşmemeye oynarsın hocam! Giresun'u kendi evinde yenemiyorsan hiç masal anlatma! Giresun'un golcüsü olsaydı bu maçı kaybederdiniz!
    Cevapla