Ertuğrul Sağlam: Filistin bu durumdayken futbol konuşmak zor geliyor!

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Tuzlaspor maçının ardından, “Filistin’de hastaneler bombalanırken, bebekler ve çocuklar ölürken, onca yaşlı ve savunmasız insan zulme uğrarken futbol konuşmak bana zor geliyor." dedi.

Ertuğrul Sağlam: Filistin bu durumdayken futbol konuşmak zor geliyor!
Ertuğrul Sağlam: Filistin bu durumdayken futbol konuşmak zor geliyor!
GİRİŞ 21.10.2023 16:39 GÜNCELLEME 21.10.2023 16:39
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Trendyol 1. Lig’in 9. hafta mücadelesinde Kocaelispor, deplasmanda karşılaştığı Tuzlaspor’u 2-1 mağlup etti.

Müsabakanın ardından Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Geçen haftaki mağlubiyet sonrası tekrar bir galibiyet serisine başlamak istediklerini aktaran Ertuğrul Sağlam, “Filistin’de hastaneler bombalanırken, bebekler ve çocuklar ölürken, onca yaşlı ve savunmasız insan zulme uğrarken futbol konuşmak bana zor geliyor. Bu soykırıma varan zulmü lanetliyorum. Tüm dünyayı ve İslam aleminin de sorumluluk almaya davet ediyorum. Geçen maçtaki evimizdeki iç saha kaybımızdan ve galibiyet serimizin sonlanmasından sonra yeni bir galibiyet serisine başlamak istedik. Karşımızda geçen maçta Keçiörengücü galibiyetiyle moral bulan ve mücadele eden bir takım vardı. Sahanın zemini de futbol oynamak isteyen takımlar için de çok büyük dezavantaj. Mazeret de ortaya koymak istemiyorum. Oyuncularıma hep güçlü insanlar ve davasına inanmış insanlar, azimliyle birlikte sorunları ortadan kaldırır ve hedefine ulaşır. Bizim güçlü ve karakterli bir oyucu gurubu var. İnşallah yeni bir galibiyet serimizin başlangıcı olur. Haftaya Gençlerbirliği karşısında ceza uygulaması gereği taraftarımızın birçoğundan mahrum olacağız. Ama bugün dolu tribünlerde karşı oynadık. Kocaelispor’un taraftarının gücünü arkamızda hissettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok fazla da futbol konuşmak istemiyorum. Kazandığımız için mutluyuz. Bu galibiyeti de bilet fiyatından dolayı buraya gelemeyen ve tüm Kocaelispor taraftarına armağan ediyorum” şeklinde konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 41
  • Hüseyin 6 ay önce Şikayet Et
    İnsan olabilen herkese helal olsun. Allah kendisinden razı olsun
    Cevapla
  • Hafız Mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun sana adam gibi adam
    Cevapla
  • Dadas 6 ay önce Şikayet Et
    Ertuğrul hoca sizi futbolcuykenden beri severim agzina yuregine saglik
    Cevapla
  • Trakyali 6 ay önce Şikayet Et
    Nihayet doğru söyleyen bir spor adami!!!!
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    yüreğine saqlik jocam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle