Diego Simeone, Arda Turan'ı ziyaret etti

İspanya'nın Atletico Madrid takımının teknik direktörü Diego Simeone, Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ı ziyaret etti.

Diego Simeone, Arda Turan'ı ziyaret etti
Diego Simeone, Arda Turan'ı ziyaret etti
GİRİŞ 13.10.2023 15:07 GÜNCELLEME 13.10.2023 15:07
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Arda Turan'ın futbolculuk döneminde uzun süre teknik direktörlüğünü yapan dünyaca ünlü teknik adam, İstanbul'u ziyaretinde eski futbolcusunu da unutmadı.

Turan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"İnsan hayatı, biriktirdiği anıların toplamı. Kağıt üzerine yazılan başarılar ve kalplere yazılan dostluklar. Yıllarca birlikte çalıştık, oyunculuk kariyerimin çok önemli başarılarına onunla imza attım. Bugün ailesiyle geldiği İstanbul gezisinde çok kısıtlı zamanını ayırarak sabah antrenmanımızda bizleri ziyaret etti Diego Simeone. Kazandığı onlarca başarının temelinde futbola duyduğu inanılmaz sevgi ve dostlarına olan bağlılığı olduğunu bugün bir kez daha gösterdi. Benim ve takımım için çok büyük sürprizdi. Antrenman sonunda tüm oyuncuları teker teker tebrik ederek, kalbinin bizlerle olduğunu belirtti. Sahadaki çözümleriyle, taktikleriyle bir deha olan Mister Simeone bugünkü ziyaretiyle kalbinin de ne kadar özel olduğunu bir kez daha gösterdi. Seni seviyorum Mister, seni her zaman sevdim, hep de seveceğim. Çok teşekkür ederim. Hayatımın sonuna kadar hatırlayacağım bu özel an için, dostluğumuz için."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • Morelli 6 ay önce Şikayet Et
    Yav birakin saci sakali herseye bir bahane buluyorsunuz isin ozunu konusun
    Cevapla
  • Morelli 6 ay önce Şikayet Et
    ikiside efsane ne guzel duygular ne guzel saygi sevgi tebrik ederim arda temiz saf kalpli bir insansin saygilarimla basarilar
    Cevapla
  • diger 6 ay önce Şikayet Et
    Arda daha yaşlı duruyor
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Saç ve sakaldaki ak nurdur
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Arda kardeşim dost kazanmaya yatırım yapmışsın dostunda seni onurlndırmış hayatta herşey maddiyat ve çıkar değldir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle