Bodrum FK'nın serisi İzmir'de bitti

Ümraniyespor ve Sakaryaspor maçlarını üst üste kazanıp 1'inci Lig'deki zirve yarışında iddialı konuma gelen Bodrum Futbol Kulübü, İzmir'de serisini sonlandırdı.

Bodrum FK'nın serisi İzmir'de bitti
Bodrum FK'nın serisi İzmir'de bitti
GİRİŞ 26.09.2023 14:54 GÜNCELLEME 26.09.2023 14:54

Ligin 6'ncı haftasında düşme potasındaki Altay'a konuk olan yeşil-beyazlılar 1-0 önde götürdüğü maçın 89'uncu dakikasında Zeki'nin golün engel olamadı ve galibiyeti kıl payı kaçırdı. Teknik Direktör İsmet Taşdemir, maçın berabere bitmesine üzüldüklerini söyledi. 

Öne geçtikleri müsabakada farkı açmaları gerektiğini ifade eden deneyimli teknik adam, "Maçın ilk devresinde oyunu domine ettik, çok pozisyona girdik ve bir gol atabildik. İkinci devrede ise maalesef doğru oyunu ortaya koyamadık. Buna rağmen yine de maçı koparabilirdik. Bu şekilde sonuç almak üzücü. Ancak puan puandır diyerek önümüze bakacağız" yorumunu yaptı.

Bodrumspor bu hafta sonunda Çorum FK'yı ağırlayacak. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.