Keçiörengücü evinde Şanlıurfaspor'u 2 golle geçti

Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Ankara Keçiörengücü, sahasında karşılaştığı Şanlıurfaspor'u 2-0'lık skorla mağlup etti.

Keçiörengücü evinde Şanlıurfaspor'u 2 golle geçti
Keçiörengücü evinde Şanlıurfaspor'u 2 golle geçti
GİRİŞ 16.09.2023 18:18 GÜNCELLEME 16.09.2023 18:18

Aktepe Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Ankara Keçiörengücü'ne 3 puanı getiren golleri 17 ve 71. dakikalarda Malaly Dembele kaydetti.

Gergin anlara sahne olan müsabakada konuk ekip Astor Enerji Şanlıurfaspor'da Mehmet Yiğit, 65. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonuçla ligdeki 2. galibiyetini yaşayan başkent temsilcisi puanını 8'e yükseltti.

2023-2024 sezonundaki ilk mağlubiyetini alan ve zirve yarışında yara alan Güneydoğu ekibi ise 8 puanda kaldı.



Ankara Keçiörengücü - Şanlıurfaspor müsabakasında saha karıştı

Müsabakanın 60. dakikasında penaltı bekleyen Keçiörengücü futbolcuları, Şanlıurfaspor’lu oyuncuların taç atışı ile topu oyuna sokmasının ardından iki takım arasında gerginlik yaşandı. Yedek oyuncuların da araya girmesi ile tartışma büyüdü. Yeşil saha içinde yatıştırılan tartışmanın ardından müsabakanın 65. dakikasında hakem Mehmet Türkmen, Şanlıurfasporlu oyuncu Mehmet Yiğit’e kırmızı kart gösterirken, aynı takımdan Toure, Ardaiz, Aydın Bağ ve Keçiörengücü’nden Metin Uçar, Orhan Nahırcı sarı kart gördü.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.