Göztepe'ye Onuachu piyagosu

Sezona verilen milli arada hazırlıklarını sürdüren 1'inci Lig ekibi Göztepe, Trabzonspor'un Southampton'dan Nijeryalı forvet Paul Onuachu'yu transfer etmesiyle bordo-mavililerin golcüsü Enis Destan için geri sayıma geçti.

GİRİŞ 10.09.2023 15:30 GÜNCELLEME 10.09.2023 15:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Daha önce orta saha Kerem Şen ve forvet Batuhan Kör'ü kadrosuna dahil etmeyi planlayan Göz-Göz'ün Kerem'in yanı sıra Enis'i istediği ifade edildi. Göztepe'nin yüzde 70 hisselerini elinde bulundurup aynı zamanda İngiliz ekibi Southampton'ı yöneten Sport Republic şirketinin Trabzonspor'la yaptığı görüşmelerde en kısa zamanda sonuca varacağı kaydedildi. 

Geçen sezondan bu yana gol yollarında sorun yaşayan Göztepe'de de teknik heyetin Enis Destan konusunda ısrarcı olduğu vurgulandı. Altınordu altyapısından yetişip vitrine çıkan 21 yaşındaki futbolcu Trabzonspor'da bu sezona çok iyi başladı. Bordo-mavili takımla 3 maça çıkıp 103 dakika sahada kalan Enis, Süper Lig'de 2 gol atmayı başardı. Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'nın genç forveti ise bırakmak istemediği, son kararı yönetimin vereceği dile getirildi. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • SözünÖzü 7 ay önce Şikayet Et
    Umut Bozok u versinler
    Cevapla