Tuncay Şanlı geri döndü! Anlaşma tamam

Teknik Direktör Taner Taşkın ile yollarını ayıran Sakaryaspor, görüştüğü Tuncay Şanlı ile anlaşma sağladı.

GİRİŞ 04.09.2023 16:05 GÜNCELLEME 04.09.2023 17:03
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trendyol 1. Lig'de mücadele veren ve lige galibiyetle başladıktan sonra beraberlik ve yenilgiyle devam eden Sakaryaspor’da Teknik Direktör Taner Taşkın ile yollar ayrıldı. Bu çerçevede, yeşil-siyahlı yönetim TFF 2. Lig'de kazanılan şampiyonlukta teknik direktör olarak görev alan Tuncay Şanlı’yla anlaştı.

Şanlı, 2021-2022 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta olan Sakaryaspor'da 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 2,17 puan ortalaması yakalamıştı.



Sakaryaspor, Tuncay Şanlı ile anlaştığını sosyal medyadan “Evine hoş geldin şampiyon” başlığıyla paylaştığı video ile duyurdu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • ali FB. 1 yıl önce Şikayet Et
    Teknik Değil, Yedek.
    Cevapla
  • Morelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Unutulmayan efsane tuncay ne enerjik futbolcuydu 90 dakkika kosan gol attiktan sonra kosmaya devam eden yorulmayan bir efsaneydi ingilizlerin en cok sevdigi futbolcu tuncay sanli tuncayin bitmeyen enerjisi positif hareketleri durmadan kosan hic yorulmayan bir efsane saygilarimla
    Cevapla
  • Sakaryalı Tatanga. 1 yıl önce Şikayet Et
    Vee Artist Geri Döndü....
    Cevapla
  • ihtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    bir sakaryalı olarak az nefes alınca herkesin sahip çıktığı kimsenin sakin olamadığı olmak istemediği, herkesin fatih terimi cebinden çıkardığı bir yerde teknik direktörlük lafta ancak yapılır, ekonomik olarak zorluğu bir yana diğerleri çözülemeyecek şeyler aslında, yakında tuncay'a da el sallarlar. üzerine atılı yaftalamaları tahmin etmek zor değil.
    Cevapla
  • İzci 1 yıl önce Şikayet Et
    En fazla 10 hafta dayanır Tuncay şanlının teknik direktör lük kariyeri neyki başarılı olsun biraz zor futbolculuğununa birşey diyemem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle